Ну ті що вибирали, себе в груди не били і не говорили що вони не лохи. Вони ще не мали можливості перевірити свого кандидата у дії. Зато ті які голосували за "сивого гетьмана" чогось вперто не бачили і продовжують не бачити того, що він вже все то ж саме робив
При чому найцікавіше те, що якраз тих речей, які закидалися порохоботами на адресу ЗЕ до, в процесі і відразу після виборів - він то якраз і не зробив.
Згадайте ті акції з червоними лініями, крики "все пропало", він нас віддасть Путінові. А тут бац і по тому напрямку стопа в стопу продовжився попередній курс.
Правда продовжився не сам. А ще й і з тими негативами через які
люди голосували проти Порошенка.
Тобто якби ЗЕ йшов на вибори з гаслом "Я робитиму все те ж саме тільки ще плюс зашквари представників моєї команди" - то думаю він би програв ще в першому турі.
А надія була на те, що він реалізує основну обіцянку - реформу судової влади і усунення від влади олігархів.
Тому тут нема ґрунту для потирання рук. На тих виборах не було кращого варіанту. Можна було продовжити погане чи ризикнути отримати краще або ще гірше.
Отримали ще гірше. Правда в основному розчарувалися лише ті, хто вірив що буде краще.
З 73% стало 24.
У Порошенка ж як було біля 25% - так і залишається.
Як модно говорити - ядерний електорат.
До виборів всього кілька років.
Я не бачу зараз якогось вектору змін. По любому висунуться всі ті ж самі і далі буде другий тур з Порошенком і Зеленським.
Вибачте, але я у тому брати участі вже точно не буду. Про що і даю обіцянку. Не голосуватиму навіть у першому турі. Хіба за 2 роки з'явиться хтось новий. Бо за Гриценка вже теж не голосуватиму, а з "нових" з'явився поки лише Разумков, який той же Бойко тільки молодший і розумніший.