Ой, повір. Ще й таке створюють, що навіть інтерпол не може собі раду дати.
Ти просто не стикався, а я трохи бачив
І мушу сказати, що ТАД теж частково правий, бо ті, що зараз доживають, таки років 20-30 пропрацювали ще за совка і не їх вина, що було так, як було. Хоча справді проблеми через те, що вони і наше покоління привикли жити як привикли і не змогли чи не захотіли змінитися разом із зміною обставин.
Тому ви обидвоє праві у частині.
Також правда у тому, що коли люди голосували на референдумі про незалежність, повинні були розуміти, що відрізають "пуповину ссср", але тоді всі думали, що через 5 років будем як у Канаді.
Та і як я вже не раз писав ББА, не можуть люди самі, із власної ініціативи, без впливу зверху і видимих змін почати міняти свій життєвий уклад.
В дев'яності ще був ефект пружини, що вирвалася. А далі вже треба було самому робити зміну курсу життя. Таких людей було менше. Вже були олігархи і люди звикли до нового порядку "субсовка".
Також є така цікава річ, що коли людина їде на заробітки - переважно завжди там буде фігачити мало не в рази більше ніж згідна це робити вдома. І ладно би лиш через усвідомлення, що то пара місяців, а далі додому. Є люди, що повністю міняються лише через те, що попали в інші обставини.
От тому я завжди і кажу, що без зміни обставин, без видимих і ЗНАЧНИХ ознак змін у державі - суспільство мінятися не буде.
І не ми такі погані. То всюди так.
Поки в Швабії не придумав барон чи хто там, закон про наділення стукача половиною землі того, кого він заложив - було все, як у нас зараз...