Першу частину "агрументів" можна прийняти. Та і то діло кожного, особисто робити висновки і обгрунтовувати вподобання.
А от друга - вибачай якась "казочкова".
о що Ющенко 2 - то ще можна якось пояснити.
Для мене Порошенко теж Ющенко 2 але в гіршому сенсі. Перший не виправдав сподівань, а другий (Порох) на жаль навпаки був таким, як я і передбачав
(любі друзі v2.0 і з більшими фінансовими втратами для держави. І згадай Ющенко тоже з Пітіном перся, але Порох вроді більш результативно).
А то що після А приходить Б - то покажи де не приходить?
Зараз от Юлька прийде.
Лише не після, а замість...
Підсумовуючи скажу так. Втрачені території - ніщо в порівнянні з втраченими можливостями.
Те, що ми застрягли в 90-х і на верху все спеціально консервують і притримують, всьому прогресивному опираються - відкидує нас на роки назад.
Люди тікають закордон, діти не народжуються.
Я вважаю, що потрібен президент, що зробить зміни, а не збереже те, що є. Бо те що є воно виглядає дуже не райдужно.
Відповідно Порох = 0 (а 0 сьогодні - це втрачене завтра), Юлька =-2 (це просто -20 років для держави), а Гриценко все ж надія на + (на реальні, а не косметичні зміни на краще).
(Звичайно це (що Гриценко буде кращим за Порошенка) все суб'єктивні враження і я навіть не буду їх відстоювати Мені так виглядає, я так думаю і все).