ББА просто дуже наївний, певно життя за кордоном на всіх так впливає,
так і є . і ось ці декларації теж по вимозі людей з закордону почали робити . хотілось би побачити декларації кравчука кучми юща і прафєссара , тому що люди , які живуть в Україні , щось не дуже тим переймались . А тепер по суті . Мій знайомий ще в 90х купив ( краще сказати почав виплачувати іпотеку ) будинок на околицях лондона . Заробляє він небагато і на рахунку має буквально не більше тисячі . Зараз він його продав і РАПТОВО став в 20 тисяч раз багатший ! Ну вааще піпец ! куди там тому шоколадному зайцю рипатись
зі . відносно пороха - на даному етапі він дійсно зробив чудо . Чомусь раніше все лише клянчили газ у кацапів і тупо ділили бабло і віджимали бізнес так що ЗА ТЕ , ЩО ВІН ЗРОБИВ - ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ . звичайно легше всього бути експертом і розказувати в інтернеті як би "я став президентом" і посадив всіх алігархів і роздав всім газ по 8 гриваків за доляр ( і інший брєд сивої кобили ) , АЛЕ ПО ФАКТУ ВИКОНАНОГО я на даний час не бачу кращого президента для України .
зі зі . я уже не раз казав , що в теорії мені більше подобався Садовий з його ідеями самоврядування і тд , але чомусь українцям ідея самоврядування не подобається . Всі чомусь мріють про "крєпкава хазяйствєнніка" , який прийде , всіх поганих розстріляє і закине в тюрягу , а бабло і газ роздать "па справєдлівасці"