тут інколи працюю на одну жидівську компанію , яка встановлює тенти , світло , танцювальні підлоги ( особливо це для єврейських свят характерне , так як там танці щось типу діскатєка на Небилові де всі скачуть як коні - можна подивитись на ютубі відео про єврейські танці ) .
Так ось - сьогодні встановлювали пару тентів в Посольстві Люксембургу і ледь не трапився міжнародний скандал . Жінка посла захотіла , щоб не було певних перегородок між стійками , а мій менеджер ( литовець - молодий ,але падло здоровий як три бики ) почав їй пояснювати , що всі претензії вона повинна предявляти до наших шефів жидів , а ми тупо привезли лише те , що було замовлено . Вона зразу заявила що з ним спілкуватись не буде так як він себе агресивно веде . Довелось мені спілкуватись і пояснювати ,що вона ,як клієнт, завжди права і ми зробимо все , що вона захоче , але так як наші начальники нам дали неправильні дані , то ми не можемо зробити все що вона хоче негайно , а лише через день . Проте ми маємо ще інший тент для іншого будинку і в принципі можемо використати деякі балки для того , щоб використати на тенті в посольстві . Вона звичайно залишилась незадоволена і покликала чоловіка ( Посла Люксембургу в Англії ) . Довелось і йому те все пояснити . Добре що мій колега з Чернігова мені допоміг . АЛЕ потім прибігла ще якась їхня працівниця і теж виясняла що де як і коли і довелось все пояснювати з самого початку . Вийшло так що замість того щоб тупо робити як негри , то ми десь хвилин 30-40 виясняли "хто винен і що робити" . Потім ми вирішили , що замість того , щоб виясняти хто правий
ми просто замінили деякі балки на ті , які вони хотіли . Під кінець роботи уже пояснив тій жінці посла , що литовець - молодий і в принципі не вчив мову ні в школі ні в коледжі , а "нахватався базару" під час різних робіт ( ну і відповідно низькооплачувані роботи виконують відповідно культурного розвитку люди ) . Вона в принципі уже заспокоїлась і просто вияснилось що раніше у них були теж різні вечоринки і були ті тенти які вона хотіла , а наш начальник просто неправильно зрозумів що вона від нього вимагала . Коли повернулись в офіс то я сказав жидам , що краще не використовувати для реклами чужі фотки , а то так і до міжнародного конфлікту справа може дійти