Я чому підняв цю тему , хочу аби форумчани задумались і трошка змінили своє розуміння про сьогоднішнього успішкого бізнесмена . Може після такої зміни розуміння і зміняться результати голосування на виборах .
Тема досить цікава , в тому плані , що якщо файно копнути , то навіть усі англійські лорди , з незаплямованою репутацією , також мають свої скелети в шафі . Прапрапращур був піратом , злодієм і вбивцею , грабував іспанські торгові кораблі , і вирішив поділитися з королем чи королевою , от і отримав звання лорда . Ну а нащадки його вже вивчились і стали елітою англійського суспільства . Це для прикладу , а такий спосіб формування еліт у всіх суспільствах , і в Польщі , і в Росії , і в Америці . В Україні також йде формування еліти таким самим способом , з однією різницею , тоді пірат віддавав королю половину награбованого , а наші пірати не то що аби щось віддати державі , все ще продовжують грабувати і людей і державу . Ще с сі не нажерли .
Саме страшне , що при нинішній системі релігії , наших піратів навіть сосвість не мучає . Вкрав мільйон , зайшов до церкви , поклав "на церкву" тисячу , і ксьонзу в руки сотеньку , ще й ксьонз тебе бласловив . І спить спокійно , не задумуючись , що може вкрав у якоїсь людини останні копійки на їду чи ліки .
Всьо їхнє меценацтво і благодійність , це такий фактор самозоспокоєння . Я тут згадую Дерев"янка , той все бігав по школам з подарунками , а Насалик дітей в Турцію відправляв . Так Дерев"янку хватило мозгів не хизуватись вкраденим , а наш Насалик усім розказав на які квартири , хати і машини він вкрав . Щей кичився тим і зараз продовжує , ніби от який я мудрий і вкрав , а ви всі лохи , ніколи мене не впіймають . Я просто дивуюсь , як люди того не бачать і не розуміють , поки буде фактор гречки , доки злодії будуть при владі .
Так що , шановні форумці , якщо побачите чергову благодійну , або меценатську акцію , знайте - то вже десь хтось щось вкрав . То черговий злодій намагається меншити паростки совісті .
А от якби усі наші злодії віддали державі як порядні пірати половину вкраденого , то й не треба було б благодійності , на все б грошей хватило , і на хворих дітей , і на інвалідів , і старих і немічних .
Біда , що при владі у нас не король , і навіть не королева , а простий злодій , навіть не пірат