Варіант - заборонити голосувати людям після 55-ти. Що доброго може сказати чи зробити пенсіонер при владі? Це ж маразматик. Пригадайте, як прийшовши на роботу з інституту чи університету ви, молодий спеціаліст, повний енергії, життєвих планів починаєте працювати, знаєте як воно повинно бути... А тут вам начальник - старий-пердун викликає і каже -, так, мовляв, і так, те що ти маєш знання добре, але треба робити так і так." Що в корінь не так як має бути, ви точно знаєте, що воно не так має бути, але є начальник...... Ви робите так як каже шеф, і потихеньку-потихеньку система починає вас ламати, ви стаєте таким самим пердуном. Толку від вас що людям, що державі рівно нуль, але така вже бюрократія. І все, система живе, а молоді спеціалісти - надія, майбутнє України перемелюється.... Добре, коли є характер, і смачно давши начальнику в морду кладете заяву про звільнення на стіл і пояснюєте йому хто він, чий син, і де його місце. Коли маєте куди піти....Це одиниці. А так в основному схиляють голову.... А там сімя, діти, треба вже про них думати, забезпечити, і почуття справедливості притуплюється, натомість керуєтесь фінансовим аспектом. Сімя, діти, а все решта по... І та держава, і ті люди, такі самі, що не можуть себе захистити. Або бачиш так званих організмів, я їх називаю біомаса. Це не люди, і навіть не людиска, це біомаса. Тиму мені пофіг всі і вся основне я, і мої інтереси . З тобою він говорить, а завтра, коли в тебе біда він тебе не знає. Продасть тебе за пятигривневу вигоду. Стоїш ти скажімо в черзі а тут хтось хоче поза чергою пройти. Ти виходиш, витягуєш за шкірку назад починаєш пояснювати, що тут всі люди, і початок черги з іншого боку, а воно стоїть і дивиться чим все закінчиться, навіть словом не підтримає тебе. Біомаса. І не хочеться тобі вже нічого починати, бо нема з ким і нема за кого, Пішли вони всі... за мене ніхто не встав і я ні за кого не вставатиму, в мене сімя, діти і т.д....
Тільки молодь рушій прогресу політичного і соціального....Наводив колись один чоловік приклад Мойсея, і для чого той водив 30 років народ єврейський по пустелі. Євреї тоді були в рабстві в єгиптян. Євреї народжувались рабами і вмирали рабами. Щойно в дитини зявлялась свідомість їй пояснювали, що вона раб, а єгоптянин типу пан. І коли євреї втекли від єгиптян Мойсей водив їх 30 рокув по пустелі, яку можна перетнути за 2-3 тижні, переслідуючи декілька цілей, -
1. Виживають міцні, загартовані в умовах пустелі, витривалі люди, прекрасні воїни.
2. Вимирають старі пердуни, що мають рабську свідомість, що падають на коліна перед єгиптянами. Не переносиш жару, не можеш йти- вмирай.
От і оновився народ єврейський. Тепер при зустрічі з єгиптянами євреї не падали на коліна. Наприклад той каже, -"Я єгиптянин, а ти єврею мій раб", а єврей відповідає, типу, -"мені пофіг хто ти є, а за такі слова зараз відповісиш". Все, нова нація вільних людей. А в нас що? "Та ти і так нічого не зробиш", "Ти думаєш, що ти самий мудрий","сиди тихо і все буде добре" ..... І такого багато. ХТО НЕ ГОТОВИЙ НА САМОПОЖЕРТВУ НЕ ЗАСЛУГОВУЄ КРАЩОГО ЖИТТЯ Все, крапка.