Якось Ромашкiн на мою iнфу сказав - Знаемо ми все , думаеш у нас iнтернету нема ?
Iнтернет у вас е , навiть не сумлiваюсь . Але iнтернет зроблений так , що вiн вам показуе саме те що вам подобаеться , а подобаеться саме те що ви хочете почути чи побачити . То така своерiдна реклама . Але саме страшне в цiй ситуацii , що щось iнше , що не пiдпадае пiд вашi поняття правди чи дiйсностi , ви просто не сприймаете . Воно вам не подобаеться , бо заставляе замислитись . А навiщо ще й думати , як тут , в iнтернетi , купа iнфи яка будцiм-то все пояснюе , розжовуе i так смачно кладе до писка , залишаеться лиш лигнути
Я ж добре помятаю , як дехто каже - Я навiть не буду дивитись тото капське лайно , чи той сепарський сайт , чи ту ватну пропаганду . Тобто ви наповнюете свою свiдомiсть однобокою iнформацiею , самi не усвiдомлючи що вами просто манiпулюють . По-легонько вам починають перекручувати факти , потiм зухвало брешуть , а ви вже в то вiрите , бо воно вам почало подобатись , саме цю брехню ви й хотiли почути .
A так як альтенативну думку ви принципово не сприймаете , то з вами вiдбуваеться такий феномен як САМОЗОМБУВАННЯ. Ви вже як тi наркомани , без черговоi дози смачно пiднесеного лайна , просто не можете жити .
Спочтку у вас був "Вата шоу " , лiпили в кожнiй темi , потiм знайшовся "Балу" , потiм вподобали "Пероксида" , той хоч i постийно вангуе , але на основi якогось аналiзу , тепер лiпите всюди того Шевцова
I скажiть , що самозомбування у вас не прогресуе ?
Цiкавтесь альтенативною думкою , бо так залишитесь з однобокою покалiченою свiдомiсттю .
Для прикладу , недавно загинули четверо морпiхiв в ВСУ . Що вам розказали ? Сепари з гранатомету , з одного пострiлу вбили чотирьох героiв . Зеленський в поривi гнiву позвонив Путiну i потiм все стихло , а чому ? Бо Путiн сказав , що то пацани бавились з мiною i пiдiрвались , не бойови втрати . А де офiцiйне розслiдування ? Все ж таки е якiсь свiдки , результати експертиз . Але тишина , так може Путiн й сказав правду ?
Але краще прапором помахати