Це серйозні речі, називається богохульство. І за це "зверху може дати по голівонці".
ну а ти чого за того що "зверху" так тут розпинаєшся ? відколи уже "всемогутній" жидівський бог-аллах-дідмороз-зевсчищеякйоготамзвати уже потребує якихось "захисників" ?
Я тобі поясню.
Мені неприємно коли ображають чи висміюють чи принижують того хто для мене є дорогий, чи це будуть рідні, чи знайомі,... Тим більше коли мова йде про Того Хто є Найдорожчий Найсвятіший Христос Бог. Це неприємно і боляче. Мовчати в таких випдках я не можу та й не буду. Є такі слова: "мовчанням зраджуємо Бога", мовчання на гріх є також гріхом бо мовчанням ми виражаємо свою згоду і приумножуємо той гріх, а отже стаємо співучасниками того гріха.
Отже, я запротестував проти такого богохульства бо мені неприємно і гидко таке чути як людині, і не промовчав бо так мені обурливо таке бачити як християнину.
Тобі буде важко мене зрозуміти як християнина, але зрозуміти тобі мої почуття як людини ти можеш.
Приведу простий приклад (тільки не подумай, що я хочу відомстити тобі і принизити тебе чи дорогих тобі людей) як би на тій дівчині було зображено когось із твоїх рідних, батька наприклад - чи ти би не обурився і не було тобі боляче, що таке роблять з найближчою для тебе і найріднішою людиною. Було б дуже неприємно і ти б не мовчав. А тут білший ніж земний батько, тут ображають Батька з великої букви - Отця Небесного. Бога котрий дав Себе розіпяти заради того щоб я жив. Тому принижувати Христа є для мене так само боляче і ще більше боляче ніж би ображали моїх рідних, батька наприклад.