сума 1.768.410,14 UAH то не мала . цікаво ще кого
Я вам скажу про своє бачення цієї ситуації. Постарайтесь усвідомити те що скажу , буде легше дивитись на те що відбувається .
Так от ,
крадуть усі, тобто взагалі всі , і я і ви , і всі що нас оточують десь , колись крали . Тільки одні крадуть аби вижити і нагодувати своїх дітей , інші аби поміняти машину на крутішу. Одні порушуючи закони , інші крадуть по-совісті .
Для прикладу , ви заробивши грошей на заробітках в Польщі , повернулись і відкрили магазин у себе в селі . Їздите на базу в Калуш , купуєте товар за 1 гривню , а в себе в магазині продаєте за 2 гривні . Так воно є . А хто ваші покупці ? Діди й бабусі , які сидять вдома , та й їх онуки . Так от поторгувавши місяць чи квартал , ви підбиваєте свій баланс , чесно платите податки , платите видатки на утримання приміщення , платите по 5000 гривнів продащицям , і у вас залишається 30000 тис гривнів , які ви з радістю забираєте собі , бо то я заробив
. Це по закону , а по совісті , ви ж не зменшуєте націнку на свої товари на 50% і не формуєте собі зарплату в 5500 чи 10000 тис гривнів , ні ви забираєте собі все те , що
ви вкрали у тих бабусь і дідусів і їх онуків . І совість вас не шпатить , бо по закону ви чесний підприємець . А якщо ви ще й податки "мінімізували" то ви вже крутий бізнесмен, крутелик .
Саме на таких крутеликів і існують такі Робін Гуди , як Місько Бритий . Місько ж не зажадав у того крутелика 1 млн долярів , а саме 70 тис , бо такі як Місько добре знають його баланс . То така народна податкова інспекція . І хочу сказати , що таких як Місько совість також не шпатить , бо він діє по принципу - грабь наргаблєноє .
Ну а по закон , Місько відкупиться , посидівши пару місяців , а його друзі за цей час зроблять тому "крутелику" веселе життя .