Є два різні знаки дорожнього руху: перехрестя і круговий рух - через це їх не можна занести до однієї категорії.
4.10 «Круговий рух». Вимагає об'їзду клумби (центрального острівця) в напрямку, показаному стрілками на
перехресті з круговим рухом.
таке визначення знаку "круговий рух" у моїх правилах. В самому визначенні знаку написано що він встановлюється на перехресті.
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:02:23
Це так якби ви назвали звичайний світлофор і реверсивний світлофор просто "світлофором"
все вірно. є категорії, а є підкатегорії. є категорія світлофор. її підкатегоріями є світлофор для пішоходів, світлофор для поїзда, для трамвая - це все світлофори.
є категорія перехрестя. її підкатегорії - Т-подібне перехрестя, перехрестя з круговим рухом та інші. до всіх цих підкатегорій відноситься заборона стоянки на перехресті.
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:08:16
Незнаю, мені стало розуму таке не вчити на память.
ну не обов"язково вчити на пам"ять. варто було тільки запам"ятити що виїзд з прилеглої території - єдиний випадок "стикання" доріг який не є перехрестям. всі інші - перехрестя. а також важливо запам"ятати визначення
меж перехрестя.
хоча краще таки вивчити на пам"ять. - щоб гайці не розводили, щоб при дтп не зробили винним, щоб правила не порушувати, ну і щоб не доводити хибні твердження
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:11:57
вони зупиняють на кольці збоку, де руху немає.
я не можу собі уявити місце на колці де немає руху...
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:13:03
ну може бути трикутник утворений між дорогами в"їзду і заїзду на кольцо.
але там одна машина влізе.
а біля технікуму гайці на кольці тупо одну полосу перекривають своєю і зупиненими машинами.
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:24:51
треба буде піти на гайцеохоту - с фотіком пофоткати їхні порушення.
і чому у нас наші газети це не роблять?
країна в якій цивільні учать правоохоронців дотримуватись законів
Відповідь від: 29 Листопада 2010, 11:26:16
ще прикол з калуськими гайцями. коли янукович прилітав.
виключили світофори на перехресті біля базару і поставли регулювальників. двох.
регулювальники очевидно не знали що їм робити тому відійшли в сторонку і дивились як водії роз"їзджаються самі.