Тад
Так як ти звертаєшся особисто до мене , то я постараюсь тобі все пояснити , тільки в розмові , при відсутності аргументів , не опускайся до рівня ББА . Бо тоді відповіді на свої питання не отримаєш .
1. Так от я по-вихованню я не менший патріот і націоналіст ніж ті хто ставить на аватар тризуб , прапор і портрет Бандери . Але просто я вважаю , що час націоналістичних ідей пройшов . Ми отримали (саме отримали а не вибороли) від СРСР багатонаціональну країну , тому націоналізм сьогодні не принесе нам нічого позитивного .
2. Я ніколи не вважав що
росія нас спасе
. Я розумію що йде боротьба між "рускім міром" і "англосаксонським" , тому вважаю що Україні треба було триматися центриської позиції , нікуди не пхатись і з усіма дружити . На мою думку це був би оптимальний варіант для розвитку країни . Бо посваритися з сильним сусідом , через те що інший сусід десь там за океаном пообіцяв позичити троха грошей (заміть позичити , а не подарувати ) , це абсолютно тупо .
3. Відносно війни , свою точку зору я вже висказував . Але скажу ще раз , вважаю що війна штучно створена і підримується владою Порошенка . Зупинити тоту війну 5 секунд , один звінок з Вашингтону . Апалченці точно наступати не будуть , воно їм 100 років не треба . Тому помирають хлопці за міфічні лозунги .
4. Всі тоті цікаві для тебе теми як - Тим часом в Росії , Фейк з Росії , Рожеве життя в СРСР, Росіяни-словяни ? , ствонені не мною , і дописувати я там почав тільки після того , як дех-то( по свєму скудоумію) почав тупо розпалювати міжнаціональну ворожнечу , сам того не розуміючи . Я завжди притримуюсь одного принципу - не можна проектувати на всіх людей , на все населення дії певного уряду , чи президента .
А всі ці теми внаглу під одну гребінку льють лайно на всіх росіян , вважаю це не правильно .
5. Ну і остання проблема полягає в тому , що деякі учасники форуму, на відміну від адміна форуму, рідко заходять на форум і ще рідше читають усі пости які пропустив , тому і складається невірна думка , так що , шановний пане TRITONOS , ви помиляєтесь в своїх висновках , форум у нас
досить конструктивний .