Мдя. Мені трохи волосся на голові припіднялося, поки читав.
Але не думаю, що тих, хто писав на форумі, про громадянську війну, стаття змусить думати протилежно.
З іншого боку стаття цінна тим, що чітко зрозуміла різниця. Є на окупованій території люди, що воювали і навіть ще воюють через те, що хочуть кращого життя для свого краю, але таких мабуть уже одиниці. Решта це відверто військові злочинці Пу.
Вони настільки зухвалі чи дурнуваті чи просто впевнені, що ситуація не зміниться і їх не осудять - що признаються при свідках у воєнних злочинах!!! Відверто розказують, що робили реально те, що робили фашисти, але з заголовком "то ми з фашистами воювали"
Страшно! І дико!
Але яка б не була наша влада, і які б не були фінансові інтереси тих чи інших людей, що допомагають нашій армії - реально іншого шляху ніж воювати з тими нелюдами - НЕМА!
Відповідь від: 06 Березня 2015, 14:00:17
люди, що воювали і навіть ще воюють через те, що хочуть кращого життя для свого краю
Поясню свої слова, бо без пояснення не зовсім зрозуміло мабуть про що я.
Справа у тому, що у одному з інтерв'ю, наш колишній мер сказав таку фразу:
" А ви уявіть, що би було, якби Янукович таки розігнав майдан і почав вести країну не в Європу, а до Росії? Чи не була б Західна Україна і числі перших сепаратистів?".
Цитата не дослівна, але суть така.
І ніби сенс у тому є.
Але питання ще у тому ,чи конфлікт переріз
БИ у збройний і чи тривав БИ так довго.
Думаю ні.
А якби навіть переріс і тривав, то не проти законно обраної влади.
Як не крути, а люди на Донбасі мали вже час протерти очі і включити мізки, чого бажаю і нашим землякам
І що голов