ага і у них техніка та зброя російської армії.
А про це в згаданому інтерв'ю "самооборонець" сказав: "Ну якщо у мого друга є 10 рублів і я прийшов до нього попросити 50 копійок, хіба він мені не дасть?"

Все це не задля переконувати когось пишу. Нам, власне, їхній статус неважливий. Цікавість викликає позиція США і Європи. Якась вона "лагідна" порівняно з тим же 08.08.08. Це може бути лише в двох випадках:
1. Путін дійсно так прищемив комусь щось "за кулісами", що не варто робити різких рухів. Але в такому випадку, чому російські віська ще не в Лісабоні?

2. Операція розвивається так, що нема до чого всерйоз причепитись. Це більш ймовірно. Але тоді треба прикинути, до якої межи можна розвивати цю ситуацію без небезпеки втручання когось третього? Якщо мова про регулярну армію - то тільки до Перекопа, здається. Або після вчасної провокації. А ось якщо застосовуються приватні компанії "за запитом" легальної влади - то скільки заманеться. Наче так. Можу й помилятись. Бо всі козирі на руках гравців ми не бачимо, доки їх не розіграють
Відповідь від: 10 Березня 2014, 21:06:09
ССО России — группировка сил, предназначенная для выполнения задач за рубежом и внутри страны специальными методами.
Я мав на увазі не фізичну можливість, а законну. Якщо офіційно задіяні віська - має бути відповідна причина. В абхазії був відкритий напад на підрозділ миротворців - і то скільки галасу було.
Відповідь від: 10 Березня 2014, 21:13:58
В тему від Тёмы:Артемій Лебедев про Крим, Росію і армію, що не армія )
Я всю дорогу был уверен, что у нас только вот так:
А у нас, оказывается, бывает вот так:
Я, прям, чувствую гордость. А мне говорят: а х.. знает, кто это. Какая-то самооборона Крыма, которая одежду в магазине купила.