та я не про те що він там плаче і казку розказує що "мі нє хатєлі нас заставілі " . я дуже і дуже добре знаю що якби вони захватили Київ то стріляли би людей і ще при цьому весело ржали . Я просто даю відео на те звідки це мясо приїхало . Уже є відео про резервістів , які навіть не знають номера військової частини в яку його призвали . І він не контужений вибухом . Це просто показує ( а точніше ДОКАЗУЄ ) , що насправді ті частини - наполовину лайно . навіть більше . коли я служив під час совка ,то знаю прекрасно , що часто для того , щоб якийсь корабль вийшов в море , то на нього звозили матросів і старшин з різних частин відповідного флоту . Тобто прості матроси і старшини могли за 3 роки встигнути прослужити на різних кораблях ( що взагалі звучить як повний піпєц ,так як кожен корабель має свою організацію і кожен моряк повинен мати свій так званий "бойовий номер" і згідно цього номеру ти повинен знати на память всі дії і шляхи , що ти повинен робити у випадку різних тривог чи ведення чергування . А це є така невелика книжка . І згідно цієї книжки ти повинен прибути на відповідне місце і робити відповідні дії згідно плану . Тому постійно повинні проводитись навчання , щоб коли наступить "врємя ч" то ти побіжиш туди куди треба , а не в туалет по помилці . І якщо на корабль набирають за день чи за два , то вивчити корабль ПІД ЧАС ПОХОДУ У ТЕБЕ НЕМАЄ ЧАСУ , так як під час походу у тебе є лише місце для спання , постійні вахти ( 6 годин через 6 , або 6 через 12 , або 8 через 8 , або 8 через 16 , або 12 через 12 ) і ще крім того є певна робота ( залежно від корабля ) . І це звучить смішно , але інколи ти можеш там прослужити , а десь уже на березі можеш зустріти свого сусіда по будинку ( який робив машиністом , а ти радистом ) . Ось це і є піпєц совка ( чи зараз кацапів) . І щоб ще більше додати сюрю про совковий флот , то добавлю , що 90% совкового флоту упорядковувались кацапами , українцями і білорусами , ПРИЧОМУ українців було майже завжди більш ніж половина .
Так що для кацапів відсутність українців - це просто смерть .
зі . навіть Тад купив хату на чехах для дітей ,так як він занадто старий щоб там жити . Хоч ми з нього ржемо , але він все таки не настільки ще іпанувся