Не знаю, чи в цій темі, чи не в цій. але маю таку думку. Оскільки у нас зараз іде повноцінна війна і на фронті насправді гинуть наші кращі хлопці, то я у мене така думка - що демократія і свобода слова зараз не найкращий інструмент. Давайте відкладемо її до кращих часів. Тоді будемо писати мемуари, згадувати і сперечатися хто правий, а хто ні. А сьогодні я б хотіла запропонувати шановним адмінам сайту запровадити премодерацію коментарів на сайті. І коментарі в яких українських вояків називають вбивцями і на які накручуються лайки я пропоную видаляти відразу. Я розумію - "вільний форум" і т.д. Але ми кричимо до Президента про запровадження військового стану, а самі допускаємо в себе такі коментарі. Потім скріни з наших сайтів використовують в пропаганді як і коцабу. Типу - дивіться на заході не всі нацики і є тоже ті, які розуміють що є "правда". Зрозуміймо - на це використовуються значні ресурси ФСБ. А ми намагаємося гратити з шулерами по-чесному. Можна навіть домовитися, що ми не обговоюємо пропагандистських фейків. бо таким чином накручуємо перегляди. Давайти обговорювати як кожен на своєму місці може допомогти. Давайте кожен щомісяця по 20 грн в фонд для поранених а бо на допомогу армії. Хто не може - ну хоч шкарпетки може звязати? Сітки маскувальні? Ми от починаємо в штабі "кікімори" робити. Давайте не в "словесних баталіях" тут з ботами сходитися, а в реалі за корисною роботою. Тобто про війну я пропоную говорити тільки в плані хто чим і як може допомагати для скорішої перемоги. Під час війни свобода слова має бути обмежена. ФСБ це розуміє краще - бо першим ділом глушить українські канали. а ми тут дозволяємо себе використовувати, коли допускаємо в себе їхніх тролів, і ще й з ними розмовляємо як з нормальними. Це спотворює загальну картину а збільшення кількості учасників дискусії дає змогу сказати, що серед нас багато "незадоволених хунтою".
Відповідь від: 26 Січня 2015, 10:52:15
Скажу на що зараз потрібні гроші в штабі. Ми якось купили два рулони водонепроникної тканини і пошили речові мішки для військових. За ними нас питають до цих пір. Якщо форму і деякі засоби захисту вже з горем пополам в армії видають через одного,, то речові мішки не вважаються речами першої необхідності. І дехто з наших вояків тупо не має в що поскладати свої речі і вони як цигани носяться з целофановими пакетами. Шити є кому - потрібні гроші закупити тканину і фурнітуру. Той мізер, який зараз поступає використовують на речі більш необхідні. Вітається будь-яка ініціатива. Можна, щоб нам не давали гроші - можна зібрати, замовити тканину, відслідковувати увесь процес. Ми намагаємося по можливості весь процес від початку і до вручення бійцю фіксувати, щоб в нікого не виникало ніяких підозр. Новомобілізованим наші речові мішки би дуже згодилися.