Пропали попередні пости. Але у мене є програма, що відновлює мої особисті - тому скопіюю їх на ново:
Те политики, которые сейчас выдвинули свои кандидатуры на выборы - не менее зажратые,
Можливо. Але навряд чи вони гвалтували, убивали і покривали убивць. Так що нова влада аж ніяк не може стати на щабель зі старою. І ще дивно - нові зажраті чомусь не забирають собі відібране у минулої влади, а повертають у народне користування і заповідники і санаторії - хворим діткам,...А хіба в Севастополі не хочуть, щоб забрані у людей пляжі знов стали дотупними усім? Так, хто ж бандити? А от про те, що Аксьонов і Константинов - то кримінальні авторитети і шахраї зі стажем чомусь не говорять кримчани, а бачать те, що нова влада може зажратись як стара. Може і уже є бандитами - то різні речі.
Ось перегляньте на дозвіллі:
http://www.1plus1.ua/video/groshi-v-krimu-ce-viyna-chi-prosto-biznes-ta-chomu-dosi-ne-oprelyudnili-chornu-buhgalteriyu-yanukovicha.html ,
http://www.1plus1.ua/video/ganebniy-vnesok-aksenova-i-konstantinova.htmlЯ из Севастополя и в последние годы прочувствовала на себе, что жизнь не улучшалась, а только ухудшалась.
Таке відчули і в Києві і в інших регіонах. Так от люди і повстали проти тих, хто зробив їх життя гіршим. Але хіба через це вони мають називатись бандитами? Тільки за те, що посміли виразити незгоду з несправедливістю і посміли стати животами проти убивць, крадіїв і беззаконників? Це лише бандити можуть таке стверджувати чи ті, які симпатизують беззаконній вседозволеності владним структурам. А деякі навіть освідчені люди таке "хавають", бо звикли, що треба терпіти і байдуже злякано мовчати і ніякого геройства чи справедливості - бо то уже "бандитизм".
Воспоминания - о "вольном городе Данциге" - самые приятные.
Так от "бандити" з майдану хотіли, щоб приємні спогади стали реальністю для України. Але люди залякано бояться кращого життя, бо наче там люди різні. Так треба міняти свою свідомість і все буде добре. Не триматись "за моя хата скраю" і "краще так ніж не відомо як", "а сусідку згвалтували і вбили - то мабуть було за що - нехай не ходить по вулицям України одна"...Жаль, що Ваш дядько не зумів розібратись у ситуації.