Вітаю Ne-Ташечку з Днем народження!
Я завжди думала, чому ж вона Не-Та, коли насправді – саме Та? І зрозуміла, що у її житті дуже багато не. Як банальних (типу НЕ палю), так і неординарних. Виявляється до своєї першої появи на форумі Не-Та НЕ знала, що у декрет відправляють не завжди з жін. консультації, а ще й прямо з ТБ (там дуже справний начальник). НЕ вірить, що презервативи захищають (бо Вася одягнув презик, а його машина збила). Вона НЕ з тих, хто піде висловлювати обурення під Мінерал, бо знає куди ті мітинги будуть послані. До речі, вона і сама НЕ проти послати певних людей та все у гори, та у гори. Каже, що гори лікують як морально так і фізично, а ще дають можливість забути про все наболівше. А, якщо ми прочитаємо її поезію, то і там знайдемо самі не: «Тримай мене. Не відпускай! Нехай заплаче небокрай…», «Не тривож. Облиш мої думки»…
І лише вона у неї саме ТА. Саме та, яку Не-Та шукала, у яку закохалась по вуха з першого погляду і дотику. І ім’я їй Сузукі Свіфт.
А ще Ne-Ташечка дуже уважна. Подивиться під ноги і серед зими знайде «Гаряче сердечко», подивиться у небо і їй обов’язково усміхнеться «Морозне сонечко», хвостосховища помахають їй своїми хвостиками і підкоряться «Калуські Альпи»… Бо має поетичну душу і є знатоком чужих доль.
Недарма її девіз – життя – це не ті дні, що пройшли, а що запам’ятались. А що найкраще зберігає пам'ять? Правильно – фото. Тож давайте побажаємо їй казкового життя і збережемо його у альбомі.
І так,
Колись давним давно (знаю, що Не-Ташечка любить саме такий початок. Колись вона призналася, що це, як наче подумки попадаєш десь далеко у дитинство, закриваєш очі і тобі розповідають казочку.)
жила-була ТА чи НЕ ТА дівчинка. І якось привело її життя на роздоріжжя. А там камінь з надписом [smg id=445].
Подумала-подумала дівчинка і вибрала – КАЗКУ. І зустрів її там богатир Святогор.[smg id=405] І сказав: «добра дівчино, я візьму на себе усі твої турботи і негаразди і відтягну їх за 3/9 земель.» Як сказав – так і зробив. Пішла дівчина далі. А на зустріч їй молодець Іван. [smg id=480]І каже він дівчині:"Та ти чи Не-Та, а я повідрубую твоїм проблемам-драконам усі голови. І житимеш ти щасливо і весело". Як сказав так і зробив. Поклонилась йому дівчина і пішла далі казковими стежками. Аж тут Іван з коником-горбокоником. [smg id=453]«Привіт Не-Та, я приніс тобі в подарунок Жар-птицю. Ось вона – тримай міцніше». Взяла дівчина пташину. Та жаль її стало. Шепнула вона пташечці своє бажання тай відпустила на волю. Йде та йде. Уже і проголодалася. Аж бачить – Червона шапочка несе пиріжки.[smg id=510] Підбіг до неї вовчик. Та ЧШ каже:"не їж пиріжки, вовче, то для Не-Ташки, бо у неї день з варенням. А пиріжків немає". Послухав її сіроманець та й побіг до 3 поросят…Йде Не-Ташечка сита та щось сумно їй стало. "От би в казку та ще й дискотеку." Тільки подумала, а тут троє поросят після банкету як вшкварять на балалайках.[smg id=443] Натанцювалась." От би ще й поспілкуватись з ким." І тут, як по замовленню, виріс лісовий пліткар.[smg id=491] [smg id=470]А Ходжа Насредин приволік у мішку "третього" для компанії. Насміялись, бесідуючи під галюцогенні підпеньки…Не зчулися як і звечоріло. «А де ж мій щасливий кінець казки?» - подумала Не-Та. "Хочу в реал." Так все і сталось.
[smg id=433] Казка закінчилась, а казкові подарунки – нехай супроводжують тебе усе твоє цікаве і успішне життя!