Дякую Тенділайт за таке чудове вітання! Виявляється, я скільки живу у Калуші, а ніколи Ігоря_О не бачила
. Зато тепер мені набагато легше уявити собі цю людину
Відповідь від: 27 Червня 2010, 05:30:44
Ігоре_О вітаю Вас з Днем народження! Спеціально для Вас знайшла в інтеренті таку розповідь(а чому в календарі не записано Вашого дня народження? Якби не Горець - ніхто, напевне, і не знав би)
Один хлопчик з Київщини у 8му класі пішов з дому. Помандрував він по бувшому Союзу, аж поки не опинився в Калуші. Тут він і залишився. Тут і синочок у нього народився. Синочок ріс. Грав на асфальту у «пекаря». Потім – у нарди і монополію. Не любив хлопчина ні мацу, ні щі. А, як істинний українець – борщ і сало. І ще мед. Але, по необережності, заклався він, що не їстиме меду, якщо Президент дасть Звання артисту Данилко. Ех, тепер ні меду не їсть, ні Сердючки не слухає.
Виріс хлопчик Ігор і став розробляти місцеві закони. Та після того, як прийняв участь у складанні Бюджету перестав Ігорко сміятись. Навіть у цирку не сміється. Була б це казочка, то наказав би цар тому, хто Ігоря розсмішить подарувати півцарства. Але це правдива історія. Ігор ріс і вчився у житті багато чого сприймати без болю і образ,в любих ситуаціях давати собі раду, бути правдивим і не байдужим. Йому не потрібен був ні погонич, ні пастух. Він не хотів бути як усі і ніколи не шукав місця для своєї хати скраю. Він робив усе, як вважав за правильне. Робив не заради когось чи чогось, а, в першу чергу, для себе, для самоповаги. У Ігоря завжди була активна позитивна позиція. Він почувався комфортно в будь-якому місці і місті світу, був «легким на підйом».
Наш форумчанин і зараз такий.
Він твердо знає, що завжди усі зміни на краще треба починати з себе. І якщо тобі дається шанс, то його треба ВИКОРИСТОВУВАТИ. Він завжди старається бути тим, ким і є, не змінюючи своїх переконань.
Ну, а тепер, щоб не було створено «цукерковий» образ Леніна, я видам його негативні таємниці:
1.Ігор_О любить не бритися.
2. Він курить і не хоче кидати!
3.А ще він грає в азартні ігри – постійно то програє, то виграє пачки Орбіту без цукру!!
4.А ще він ходив на бокс. І тепер як сильний чоловік, коли його дружина йому докучає він…вмикає запис Шенайї і його кохана від такого випаду просто сповзає під крісло!!!
5. і ще він перестав думати про здоров»я нації – де наш антикризово-антигрипозний Honky Tonk салун?!
Та, не зважаючи на ці «неподобства», ми дуже раді, що з нами є така позитивна свідома і відповідальна людина. І особисто мені не страшно навіть у гори йти, бо пан Ігор разом з Александром пообіцявся прикривати нас усіх з великим куском сала.
Так приємно, що є у нас така людина, справжній лідер по духу, що може повести за собою і в той же час готовий стати і в кінець колони, щоб захищати наші тили чи підняти кинуте кимось сміття.