Пиво!
Будь завжди свіжим, пінним ( то їсть - душа як море), пий це життя з наСОЛОДою, ХМЕЛіючи від щасття!
Ти - живе ( 12 обертів по стадіону Хімік) і не стандартне пиво - для тебе цей світ - не бокал, а - музика. І ти нею нас радуєш. Так тримати!
Відповідь від: 08 Червня 2010, 23:57:28
Лалія, наша мила толерантна росомашка, з Днем народження тебе!!!
Нехай цей світ буде до тебе добрим завжди, нехай ніколи не лякають тебе ні зграї собак,..., ні телеканал СТБ, ні БабаЙ! Нехай збудуться усі побажання, написані і сказані тобі у цей день, як на форумі, так і особисто! Я не встигла приготувати тобі подарунка, тому дарую свій сон. Мені наснилось, що тобі сьогодні понадаровували симпатичні довгі літні сарафани, жовту орхідею, чорну кицьку,..., чоловік спік духмяний смачнющий каравай, диво принесло маленьке ніжненьке нове життя, яке стане для тебе сплошною радістю і втіхою. А Бог створив навколо тебе світ повний тепла, різномаїття, турботи та любові і ти житимеш в ньому стільки скільки і як захочеш! Нехай мій подарунок буде віщим.
Відповідь від: 09 Червня 2010, 00:25:57
У мене таке враження, що коли підійти до Горця близько, то насправді відчуєш кремезний свіжий гірський дух! Цікавий, тактовний, інтелігентний, ерудований, йде шляхом вдосконалення і пізнання, людина із внутрішнім стержнем.Так я бачу цю особистість. Есе (ой, хотіла написати - а ще
) чоловіком для великого крісла. Ну ессе, то ессе
:
...він сидів біля вогнища і час від часу довгою палицею ворушив палаючий хмиз. Збоку він здавався таким собі дідком-самітником, широкий капішон прикривав його обличчя.
- Доброго вечора, добродію!
- І Вам того ж! - в його голосі гармонійно поєднувались нотки спокою, сили і мякості.
- Відпочиваєте?
- Живу.
- Ви мешкаєте в горах! - із захопленням промовив я і, не чекаючи запрошення, присів збоку незнайомця. Мені було цікаво роздивитись обличчя старця, але... Ми обидва дивились на танцююче полум"я.
- Ні, я проживаю в місті, а в горах - ЖИВУ, - сказав він, не повертаючи голови.
- О, то Ви - філософ, батьку! Прийшли набиратись розуму від природи? - вирішив я змудрувати
- Юначе, розум нам дано при народженні. Ви мали на увазі - мудрості?
Я відчув себе як учень, що неправильно відповідає біля дошки. Тому на якийсь час запанувала тиша.
- А недаремно монахи усамітнювались в горах, щоб досягти просвітлення, - не витримав мовчанки я -
Тут якась особлива атмосфера, потужна енергетика, думки так і переповняюють свідомість. - Я відчув, що знов починаю говорити щось не те, але мене перло. - Тут ми подалі від мирської суєти і ближче до Бога.
- Неможливо бути ближче до Бога, утікши від людей, проблем, обов"язків. Саме, проходяти, пропускаючи крізь себе цю суєту, ми маєм можливість вдосоналюватись, набиратись досвіду, переосмислювати набуте, синтезувати істину і знаходити свій шлях до Бога.
- але ж, живучи в містах, нам завжди не вистачає часу, ми робимо безліч помилок, неправильних вчинків, сумніваємось і спокушаємось...
- Так-так, ми - недосконалі. І що ти з такою вузькою недосконалою свідомістю можеш досягнути, перебуваючи на одинці? Треба прийняти свою недосконалість ... і відмовитись від неї. А все перераховане тобою - це той же досвід, без якого неможливо розширити свою свідомість. Мало не робити поганого, не помилятись і розмірковувати. Допомагаючи іншим, ти допомагаєш собі, навчаючись, ти гартуєш свою душу, уміючи жити для іншого, виростаючи перед самим собою, ти досягаєш росту Людини Божої (бо створені ми по Його подобі, подобі Любові).
Він устав і я побачив його обличчя. На вигляд йому було років 40-45. При світлі вогнища воно набувало загадкової містичності.
- А Царство Боже - шукай у собі!, - промовив незнайомець і пішов у темінь.
- Чоловіче, а ти хто?, - вихопилось у мене від ніяковості.
- Горець, - віддалено почувся спокійний голос, власник якого так несподівано розчинявся в ночі.
- О, то ти - бессмертний, друг!, - навіщось прокричав я
А гірське ехо повторило: "бессмертний дух", "бессмертний дух".
P.S. А вранці сонечко своїми промінцями написало на скелях: " З Днем народження,
Горець!"