Отаман ти почитай скільки ти чи я несемо неправдивої інформації ! Ти тут розказуєш за Свободу! А ти впевнений в цій структурі? А ти впевнений в її членах? Мене дивує що ти ставиш під сумнів чиїсь слова тільки тому що вони тобі не подобаються!
Однозначно. Не порядні дії на жаль відбуваються як з однієї так і з протилежної сторони. То політика: вона без бруду не буває
.
Yaro my майже не читаю - інколи тому, що за довгі повідомлення, інколи - тому, що наперед знаю про неспівпадіння наших позицій. І в той же час, з того, що читала:
Щодо грошей: точно знаю - є люди, що їх отримували: у всякому разі на початках і зі сторони майдану, є і "ідейні" і їх більшість. І щодо ролика з голим арештантом - маю інформацію з джерел, яким довіряю про те, що він замовлений і знятий не з того боку з якого нам вигідно думати. Цього не збиралась розголошувати, але роблю виключно щоб дати зрозуміти: не можна бути сліпими і не справедливими Людьми.
Щодо багато іншого описаного: стверджувати не можу, можу лише здогадуватись, бо в даний час я не там і сприймати їх за чисту монету чи не сприймати. Не можна закривати очі на підвохи і непорядність тільки тому, що то
наша Свобода чи Батьківщина. Заперечувати очевидні факти можна коли ти знаєш це
напевно сам, а не тому, що так мало би бути чи тому, що так притаманне тим, кого ми близько знаємо. Різні люди і поступки з провокаціями є як з одного так і іншого боку. І давайте будемо чесними. Хоча б самі із собою. Дуже подобаються дописи
bornslippy,
yurko,
chuk і
advokat - видно: люди уміють аналізувати ситуації, просіювати полову і називати речі своїми іменами і при цьому залишатись справедливими і адекватними не залежно від своїх політичних поглядів.
Я не говорю, що потрібно зневіритись, просто варто зважувати, щоб не обманюватись.
Я не підтримую жодну з названих політ.сил. Ні ПР, ні Свободу, ні КПУ.
Але вибір у нас на даний час не великий, по суті його не має. Є вибір з "меншого зола" і вибір не обманюватись самим.
Щодо Yaro my то така людина мала би бути на форумі. Тим більше він у нас одненький. Завдяки таким ми маємо змогу мати двобічну інформацію і робити висновки для
Себе. Якщо нам це потрібно. Бо насправді ми не дуже хочемо знати про зради, "заноси" чи неподобства близьких нам людей, ідей. І не лише у політиці. Так легше і для совісті і для нервів. Тож можна просто не читати те, що нас дратує чи може похитнути нашу віру.
Відповідь від: 01 Лютого 2014, 18:48:38
троля Яромуя треба забанити, бо україноненависник
Україноненависник? Мені ж здалося у нього не менше серце болить за свою Батьківщину ніж у будь-кого із нас. Але він дивиться на світ іншими очима. От і вся відмінність від більшості нас з вами.
Давайте все-таки проти нього інші аргументи: справедливі. Я б назвала - флуд і вперта манера написання. Але ми чи ледь не всі певно таким страждаємо. Тому наші повідомлення бувають, що залітають до смітника.