більшість інтернен магазинів працюють із експресним перевізником Новою Поштою, а якщо не працють то можна їх попросити щоб відправили, скоро її представництво буде і у Калуші, покищо я їздив у Франківськ. Бомба, по перше оплата здійснюється по здійснені доставки, можна подивитись на товар, якщо брак то відіслати назад.тобто ти вже захищений від обману або не отримання замовлення і не купуєш кота у мішку.
Я також недавно отримала товар Новою Поштою.
І як мені пояснили і показали договір - "товар доставляється лише до дверей (тобто під"їзду), бо в них лише водії і вантажників чи кур"єрів немає. Хоча в інтенет-магазині мені сказали, що
кур"єр з Нової Пошти принсе ДОДОМУ і я зможу перевірити товар перед оплатою". Звісно, що про ніяку перевірку товару на вулиці (і навіть не тому, що незручно і брудно, а тому, що немає елементарної електрорезетки) і мови немає. Передзвонювання і вияснення цього нюансу (бо я відмовилась від кота в мішку) зайняло хвилин 15-20 і таки дало позитивний результат. Водій, жаліючись на несправедливість, разом зі мною заніс таки товар в квартиру, я перевірила і оплатила. Але спершу це мені коштувало трохи нервів. От така бомба без кур"єрів, а лише з водіями
.