Хочу порадити інтернет-магазин
"Імперіал".
Хоча він і не є сильно розкручений, але має 3 величезні переваги:
1. Там дуже прикольні ціни на деякі види товару. Напр. ноути, моніки, флешки і ін.
2. Вони мають у Калуші магазин-представництво (на Пушкіна 3, навпроти АС-2). А то означає, що нікуди не треба їхати по товар і не треба платити за доставку кур'єрською службою, на місці можна все спокійно перевірити, а у разі гарантійної поломки принести туди ж, а не у Львів чи Франик.
3. Знайшовши потрібний товар у прайсі, що постійно оновлюється на сайті
http://imperial.lviv.ua/ ви приходите і замовляєте товар заплативши лише 10% вартості, а на наступний день (максимум через день) забираєте свій товар.
Відповідь від: 27 Січня 2010, 17:43:21
Як я їх знайшов.
Треба мені було SD карточку до фотика (більшу, щоб відео більше влізало). Ну я звісно як завжди почав рискати по "Дешевше.нет" і "Розетці", то такі мої індикатори у яких я визначаю приблизну ціну і вже знаю, що у звичайному магазині можна буде придбати ту ж річ за ціною більшою на N-ну кількість %. І от я якось випадково знайшов, серед визнаних львівських інтернет-магазинів "Імперіал" і та карта памяті там була навіть дешевшою ніж у "Розетці". Тоді глянув як з ними звязатися. Вже був налаштований на процедуру довгого спілкування з менеджером, передачі товару автобусом (у кращому випадку) і т.п. Аж тут вичитав, що у Калуші вони мають свій магазин. Виявилося, що я коло нього проходив купу разів і ніколи й не подумав зайти.
Зайшов, запитав чи є. Залишив завдаток 10%. Зайшов через день і забрав товар, доплативши решту. Все!
Ні не все. Ще мушу сказати, що мене культурно обслужили і навіть самі передзвонили, щоб повідомити, що вже можна прийти і забрати товар.
тепер придивляюся до такого ось ноута
Ноутбук Lenovo IdeaPad G550-4L plus-1 (59-027044) Intel Core Duo T4300 (2.1GHz), 2048Mb DDRIII, 250Gb SATA (5400rpm), DVD-SuperMulti DL, 15.6"HD (1366х768) глянсовий, Intel 4500MHD (до 512Mb), LAN 10/100, Wi-Fi b/g, 3xUSB, WEB-Cam, без ОС, Li-Ion 6 cell, 2.7kg, гарантія 1 рік, чорний
Ціна всього 456.75 $А ще у майбутньому хто зна чи не там буду брати фотик. Але я хочу 500В body а quj там нема. Правда його багато де зараз нема.