Я нарешті самостійно щось спромігся придбати!!!
Захотілося мені купити мобільний SE G502, були зайві Вебмані от і думаю спробую як воно працює оті нет-магазини. На початку знайшов потрібний дівайс у "Розетці", бо той магазин розрекламований. Все було добре, доки не дійшло діло до оплати, тоді я прочитав, що за вебмані вони торгують лише у Києві.
Ну що було робити, відступати не звик, вирішив пошукати інші інтернет магазини. Допоміг Гугл. Знайшовся такий от магазин
http://deshevshe.net.ua/Гарний сайтик, все інтуїтивно знозуміло, крім того приймають ВМ без проблем, з комісією всього 2%.
Далі більше. Виявилося, що є філії у Львові і навіть у Дрогобичі.
Є онлайн-підтримка по ICQ.
Написав- відповіли. Почав розпитувати- не послали
Жодних проблем з оплатою не було. Хоч на сайті діє автоматична система замовлення-оплати, я йшов трохи іншим шляхом. просто запитав куди платити і перевів гроші.
Звичайно мені наперед повідомили, що телефончик є.
Так як я надумався купляти на самий Новий Рік то доставка трошки затягнулася. Зате мені передали телефон прямо на автобус Львів-Калуш. При чому повідомили і номер буса і номер телефону шофера, тому забрати телефон проблеми не було.
Хочу окремо відмітити якісну роботу консультанта Ірини ICQ 449373111 вона якраз по мобілках. Весь час на "Ви", культурно, сама мені передзвонила, коли знайшли можливість передати товар (нормальна відправка відбувається у той же день курєрською службою "Автолюкс" або "Євро Експрес".
ОСТАННЯ МАЄ ФІЛІЮ У КАЛУШІ!Одним словом висновок такий. Якщо є потреба щось купити і то щось продається у і-нет магазині - варто купляти!