Треба тут зробити таку собі "дошку пошани"
Думаю не треба
. Люди зараз у такому стані, що можуть наробити біди. Гляньте тим діткам в очі. Не дай бог щось трапиться - совість замучить.
стосовно "стабільної роботи і зарплати". досить працювати на ригів. раби?
Давайте працювати на лібералів! Раби?
Давайте працювати на так званих демократів! Раби? не раби?
прикриється їх бізнес, відкриється новий за законами ринку
Найперше: не прикриється, а як прикриється, то не Накриється. По-друге: до захоплення бізнесу регіоналами були уже нові ринки.
Чи є у вас дітки? Що ви їм дасте - наколоту "нашу демократичну" ковбаску чи натуральну "не нашу"? Не знищувати і громити чуже треба, а виробляти конкурентоздатне Своє і Якісне. Якщо обирати між іванковецькими ковбасами, росаною і родинною ковбаскою - оберу якість і натуральність, а не її політичну приналежність.
Не бачу великого сенсу у бойкоті. Чому не розглядається до прикладу варіанти такі як: не розпродавати свій бізнес регіоналам чи викупити назад продане (ще питання під тиском чи добровільно?) чи випускати кращі товари за них (і тоді справді:
(буде попит, буде пропозиція) - будуть нові робочі місця, буде чесно наповнюватись бюджет і т.д.
). Бо ніхто не стане купувати гірше, це логічно.
В Франківську вже розмалювали вітрини кафе Вальяж, що належить регіоналу
Яка ефективна євроінтеграція. Напевно це найкращий та найрозумніший крок на який ми здатні?
Львові поки шо просят доцецких залишити віджатий в місцевих бізнес
Своє повертати не гріх, якщо той бізнес справді "віджатий" рейдерськи.
Та якщо його продали, бо було вигідно - то інша справа, нема чого махати кулаками, коли рильце в пушку.
Честный человек может быть не в состоянии избавиться от бандитов, но не обязан радоваться и проявлять какую-то вежливость к ним
Чи можна назвати чесного чоловіка християнином до прикладу? Певно Христос учив, що ми не зобов'язані любити і бути ввічливими із іншими? Засмучена, бо у мене певно дирка і після "возлюби ближнього свого як самого себе" видерто продовження, "але не усіх, а лише..."
Не здороваться, не общаться, не протягивать руки, не участвовать в событиях, в которых они принимают участие. Честные люди могут жить, вычеркнув этих упырей из своего окружения и исключив контакты с ними
А це вже гординя: я кращий за свого ближнього, бо Я так сказав чи тому, що я в іншу кучу навозу став мештом. Якщо людина веде свій бізнес чесно. Уточнюю: відносно чесно, бо не зустрічала ні одного бізнесмена, який би не обманював чи своїх ближніх співробітників чи державу чи обох відразу(не офіційним працевлаштуванням до прикладу, забираючи у своїх друзів таким чином право на пенсію). Отож, якщо людина веде свій бізнес чесно, є хорошим спеціалістом, який можливо спас життя вашим родичам, але є регіоналом то це уже робить його автоматично "не чесним"? Справді - ганьба таким! Хочу пояснити наперед: друзів серед регіоналів у мене не має і сама не лояльна до їх партії аж ніяк. Та я не можу вважати тих, хто працює по совісті гіршими за тих, хто не хоче чи не уміє працювати лише тому, що хтось із них не тих політичних поглядів. І ніколи не "гребу всіх одним гребінцем"
організатори Франківського майдану склали списки (в прямому розумінні) тих, кого переслідуватимуть
Саме таким руку я розумію потрібно жати, які будуть переслідувати і чинити розправи? Це також певно із заповіді християнам я упустила по неуважності. Це ми так проходимо випробування на людяність? Що ми хочемо насправді? Розправи? Чи кращого життя? Чи стане нам на душі легше, а життя зміниться на краще від розправи чи це потішить лише наше Его і просто стане бальзамом для нашої люті?
Переслідування то вже занадто,
Слава богу, ми здатні на здраве мислення!
Тож, є надія, що буде Україні слава!
Відповідь від: 28 Січня 2014, 00:34:50
мудро розсуждаєш , мудріше ніж більшість чоловіків тут на форумі