Народ вже став некерований. Лідерів, як не було, так і не з'явилось. Та трійця вже між собою гризеться на пердемет того кому які пропозиції діюча влада зробила, а кого обділила. Якщо за рахунок людей їм ще вдасться виїхати до омріяних владних посад - взагалі буде сумно(((
На мою думку нічого доброго с тих протистоянь не буде. Складається враження, а по суті так і є (судячи з основного контингенту майдану в Києві та й в ін. містах), що це люди, яким до того нічого було робити, ніде було подітись. Дуже небагато тих, хто на майдані справді стоїть за визволення від діючого злочинного режиму, а в загальному картина досить сумна. Здебільшого це боротьба тих, хто вважає себе при владі обділеним і позбавлений таким чином інструменту для вирішення особистих питань. Повторюсь ще раз, дуже шкода що все це йде ціною життів простого народу, який вірить в те, що бореться за краще майбутнє для своїх дітей, а насправді нашими руками боряться за краще майбутнє хіба що дітей Яценюка/Тягнибока/Поповича/Солов'я/Гаврилюка і іже з ними. Якби народ знав правду про перших вбивць жертв євромайдану, думаю картина виглядала б радикально інакше в плані того з ким ще треба боротись.
Ще не настав час для повалення системи, немає в нас яскравого лідера, який поведе маси за собою. Все, що відбувається - це зганяння людьми своєї злісті від безсилля, пошкоджуючи майно, руйнуючи будівлі, добиваючи екологію і т.п. Свою чорну справу роблять також керовані засоби масової інформації, які досить рідко дають об'єктивну оцінку подіям.
Наразі опозиційні сили в рази гірші від діючої влади по причині більшої цінічності у виборі способів прилаштувати потепілше свою пяту точку. Мене вже просто вивертає від того лицемірства, яке сиплеться на нас щоразу, коли виступають Яценюк з Тягнибоком.
Відповідь від: 27 Січня 2014, 10:22:39
Тільки не треба закидувати мене гнилими помідорами, називаючи українофобом. Шкода, що люди просто-напросто потрапили у таку собі мясорубку, мотивуючись навязаними брехливими орієнтирами.