Особисто я, як
патріот України, хочу щоб моя держава була в числі сильних світу цього. Думаю, якби Шухевич був зараз живий, він би мене пітримав.
Отже, якщо ми хочемо
жити як в Європі, потрібно робити не як прибалти, чи поляки, а як
справжні європейці (Франція, Англія, Німеччина):
1. завести пару колоній в Африці, Азії,
2. займатися промисловим шпигунством для своїх заводів,
3. робити кольорові революції в сусідніх країнах, ставити своїх презиків, щоб вони крали газ з трубопроводів і Росія захотіла качати газ знову через Україну,
4. відбомбити яку-небуть нафтоносну Лівію і качати собі звідти нафту.
5. Знайти дурників з ЄС, щоб всі свої заводи перевели на наш стандарт і дати їм під це діло в борг 160 мільярдів (далі можна жити і на відсотки від цього
),
6. Нашим послам постійно ошиватися біля в'язниці з Берлусконі, і домагатися його лікування в Україні
7. Купити через підставних олігархів європейські ЗМІ і постійно говорити їм що вони більше всіх у світі п'ють, більше всіх у світі корупціонують, що вони неандертальці,
8. Закрити для них безвізовий в'їзд в Україну, і відкрити безвізовий в'їзд для будь-якого українця в ЄС.
Це - програма
сильної держави, типу Франції, вони це роблять кожен день, так багатіють. Тоді потягнуться до нас гастарбайтери поляки працювати запівдурно.
Той договір про асоціацію, що тичуть нам, де ми по візах будем в Європу їхати,де ми маємо
підтерати зади полякам, які підтерають зад Французам -
ні мені, ні моєму народу не підходить.
Моя держава має бути як Франція - сильна, космічна, з поляками-гастарбайтерами.