До
Отамана: особисто я в міфи не вірю, бо вірю своїм очам. І саме тому вважаю, що погоду зараз робить купка радикалів (у масштабах країни купка, звісно). Але це не робить небезпеку меншою.
Я час від часу жив на Заході, крім Калуша відвідував Львів, Тернопіль, Франківськ, Яремче, тому нікому не буду розповідати, що тут всі живуть у криївках в лісі і на вулицях росіяни розвішані
Про все інше вже вище відповів. Я не вважаю, що можливо відсидітись. Зараз чи завжди - якщо ти не вирішиш, вирішать за тебе. Але зараз я бачу тенденцію вважати опонента не гідним уваги, причому з обох боків. Стоїш на майдані - "фашист", "наймит штатів", вийшов проти майдану - "тітушка".
Це не так. З обох боків більшість щиро виступає за свою точку зору, і не завжди ця точка зору така від невігластва. Розвішування ярликів лише сприяє радикалізації, коли ніхто нікого слухати не хоче. Я вважаю, що це свідомо підтримується певними силами, яким розкол України вигідний. Я ще місяць тому чи більше писав, що є сторони в геополітиці, яким вигідно перетягнути Україну на свій бік, а є такі, яким вигідно її зруйнувати. Не треба їм допомагати.
Не хотілося б скочуватись до позиції, яку висловила одна дівчина в дискусії на фейсбуці: "Мы всегда знали, что вы там москали, коммунисты и пророссийские радикалы. Но ничего, мы и вас сделаем счастливыми". Це як в дитячому кіно про Айболіта: "да у меня все мигом станут счастливыми. А кто не станет, того я скручу в бараний рог, сотру в порошок и отдам на съедение акулам"
Відповідь від: 30 Січня 2014, 15:07:29
Петрович,-так ,не медом там. але там люди живуть.живуть довше бо харчі нормальні,за екологією слідкують,житло можна купити під норм відсоткирівень життя такий що дітваки купують собі мало не ферарі.а тут шиби лижуть.
Ну, про харчі я теж знаю - дійсно нормальні, на нашу мірку, харчі дуже недешеві. Екологія - в плюс, звісно, житло... В Берліні більшість жителів не має власної квартири, наприклад
Кредити в них вигідніши, але зрештою саме кредитна політика спричинила першу кризу з нинішньої низки, а політика ця логічно витікала з економічного ладу в цілому... але це вже знову тема для окремої розмови
До речі, в цьому відношенні найкраща ситуація в країні, яка
не є членом Євросоюзу: там навіть розглядають закон про гарантований дохід громадян незалежно від його зайнятості, комунізм практично