Ну, думаю не варто за неї розписуватися.
І ще думаю, що тих зазомбованих хоч і багато, але з роками меншає.
Теж враження таке, що у нас менше "москалененависників" (хоч і такі теж є) ніж на сході "бандероненависників".
Якщо буде українська ідея, ідея не української національності, а нації, а серед великої кількості розумних людей, і справді не лише серед молоді ця ідея, це почуття вже і так є - то і з часом все внормується.
Мені тут закидають, що у мене авітаміноз, і що мовляв я гоню на "забитих східняків", але моя думка все ж така, що люди, що живуть від зарплати до зарплати, 80% з яких навіть з власного району нікуди не виїздили, мають мати можливість побачити на власні очі, як живе Європа, щоб знати, чим їх лякають.
І якщо чесно. я б радив політикам найближчі пів року не підписувати асоціацію.
Ще не встаканилося.
Дійсно треба спершу виконати заклики майдану і поміняти СИСТЕМУ влади, а не лише шило на мило.
Відповідь від: 25 Лютого 2014, 09:10:55
Вчора дивився Свободу на ІСТВ.
Сич виглядав негарно і нещиро!
Без сумніву герой майдану Парубій - говорив так, що було видно, що навіть він ще не повністю зрозумів майдан.
Сумно.
Бо сьогодні мають родити уряд і відчуття такі, що можуть замість коаліційного уряду технократів зайнятися поділом портфелів між своїх.
У країні стільки мудрих людей. Їх навіть на передачі пускають. Вони говорять стільки мудрих речей. Але їх переважно слухають і не чують наші політики.
Але вже будуть змушені почути. Бо люди змусять!