мені заспівали 400 грн. за все разом
Я би точно подавився, як би мені прийшлось заплатити за таку роботу такі гроші.
Хоч я все що міг розписав для
serg по асі, та всеодно викладу стисло інфу і тут. Може ще когось зацікавить.
Так от, уточню назву
клею для поклейки тканини на стелю авто -
"BOTERM GTA" KLEI POLICHLOROPRENOWY. Ось на цьому
сайті можна подивитись як він виглядає (
пошук сайту то заслуга sergа). Щодо витрат клею, то мені пішло приблизно 2/3 тої меншої банки клею (на ній пише 0,8 кг)
Клей наносив за допомогою звичайного
пензлика за пару гривень.
Щодо
матеріалу то назви якось конкретно порадити не можу, він є спеціальний для оббивки салону. Сам матеріал складається з 3 компонентів: тканина зовнішня, далі слой паралону і знову тонка тканина, яку потрібно клеїти до основи стелі. Сам матеріал продається на метри погонні і тому потрібно точно розрахувати скільки тої тканини потрібно. Добре мати із собою стару тканину, так буде легше зорієнтуватиь.
Щодо
процесу і техніки поклейки нової тканини на стелю авто, то перед тим потрібно розібрати весь салон авто і зняти стелю. Почистити основу від залишків паралону та ін. Клей наносимо поступово пензликом на основу стелі, а не на тканину. Поступово то означає що не на всю стелю одразу, бо клей скоро сохне, а захоплюємо площу біля 20 см на всю ширину. Далі ліпимо нову тканину обережно притискаючи її руками, хоча ліпше мати якийсь валік щоб не залишилось слідів брудних рук. Не потрібно застосовувати надмірної сили при натисканні тканини щоб не було провалів (маю на увазі коли в певних місцях поролон надмірно просякнеться клеєм і залишаться такі собі вмятини). Далі залишаємо на добу щоб висох клей, після чого обрізаємо залишки тканини по краях і робимо всі необхідні дирки та вирізи. Чіпаємо стелю на машину і катаємось.
Це все важко лиш на перший погляд, насправді нічого важкого, лиш дійсно треба мати час, а ще плюс бажання.