Тобто я не за те щоб флудити,але десь колись маленький флудик можна і не зауважити
Ви також вважаєте той ролик флудом чи не в тему? Чи Ви про ті пости, що пішли після нього?
я менше коментую ніж ти
може ти форумець року і мусиш писати аби не втратити авторитет
Отаман, чому ти постійно переходиш на особистості? Я з тобою(як і будь з ким) не змагаюсь у написанні як ти - пишу ЛИШЕ ТОДІ, КОЛИ МЕНЕ ЩОСЬ ЗАЦІКАВИЛО. Ті теми, що мене не цікавлять оминаю і не кричу - забаньте її, бо вона пише не там де я люблю читати. Баном у нас лише ти бавився як дитинка
Тому не розумію чому ТИ ОДИН
мусиш то читати і
мусиш писати.
Я розумію, що тобі обідно, що не тебе обрали форумцем року. Давай я попрошу адміністраторів, щоб це звання передали тобі - так буде спокійніше нам всім. Бо ти ледь не в кожній темі мені тим колеш очі - ніби то я сама за себе голосувала. Аби лиш тобі насолити - бо ти у нас пуп землі\форуму
.
До речі - якраз я виставила ролик по темі, а флуд розпочав ВКОТРЕ саме ти. Може варто уже припинити?
Але це вільний форум
Та дехто вважає його підневільним
Коли комусь на форумі сумно - того тре банити
Ні, коли хтось пише таке, що не подобається саме отаману. Бо він МУСИТЬ реагувати. От тілько хто його до цього примусив
? Зрозуміла - це, щоб не сумно було людина собі придумала такий обов"язок. А що - до речі вихід. Про такий метод у ролику також говорилось.
Не каждое оценочное суждение должно служить модификатором поведения.
Дякую. Але він же також людина, тому пробую йому пояснити. А взагалі - всі ці оф-топи можна спокійно переносити до смітника. Бо "увлєклісь" емоціями
. Хоча в процесі скука пройшла