Розумію, що відповім зараз розмито і не конкретно, але я справді назв не пам"ятаю уже - то все відбувалось років 10-15 назад. Таке поняття як "інтимні відносини - для продовження роду лише" зустрічала (при їх відвідуванні мною особисто) у кількох церквах, які іменувалися чи християнськими чи євангельськими (у Києві). Назви їх я зараз не пригадаю - була на проповідях більше десятка тих церков. Та, здається ті ж славнозвісні Свідки Єгови також вважають, що роль сім"ї - це саме продовжувати рід (згідно Буття 1:26). У неоязичників (послідовників Анастасії) також таке ставленння до сексу. Старість не радість назви не згадаю - ще таке ставлення проповідувалось групами проповідників у довгих шовкових халатах, які сновигали центральними вулицями столиці, постійно перебирали чотки і співали щось вдохновенно (мій знайомих до них потрапив, після чого опинився у лікарні із запаленням яєчок від застою сім"яної рідини). Також подруга, яка зараз живе в Ірландії жалілась, що тамтешні католики дуже строгі і для багатьох секс - це саме для продовження роду. Ще забула написати про таку течію, як асексуали.