Бляха які там реліктові сосни намалювали
А смітники - бачили?
Прям промислові! Ну щоб комфортно там було біля них сидіти.
То чисто як Пєтька з Чапаєвим про консерваторію говорили
І головне МАФів, МАФів для бариг побільше, аби рагулі мали чим потім ті ЗЕлені джунглі заригувати
2 здорових "готельно-ресторанних" комплекси. Цікаво для кого. Щоб типу Вежа і Майдан закрилися?
Я щось ще не бачив щоб десь у міських парках розміщували готелі. Може хто бував у парках у Львові, чи ще де. Там таке є???
Кабак - так, то у нас святе. Він навіть років 2 буде працювати. А далі закриють і шпана буде вікна камінням вибивати.
Короче все глобально-епохально і в самому кінці, при дорозі маленький майданчик для дітей
Ну щоб не сказали, що нічого для дітей не зробили.
Зараз хоч там на тих пустирях якісь заїжджі цирки і карусельники можуть приїхати. А так крім старого "чортового колеса" для дітей ніяких атракціонів і не буде.
Чесно. На 70% чухня.
Я розумію, що чувак намалював то, що йому озвучили. А озвучили вихідці з рагульської маси, яка на день міста тягне верету і 2 рюкзаки бухла з закускою, сідає на ту верету і квасить.
І якщо то у горах на Івана Купала вигдлядає, як "бойківська традиція" і на таке навіть можна приїхати подивитися і воно прикольно, то у місті вибачте мене воно вже так не виглядає.
Якось в цивілізованому світі парки для пробіжок, прогулянок, навіть полежати і позасмагати, але для сейшенів типу музичного фестивалю обирають інші місця. І там звісно після того фестивалю ще тиждень прибирають і змивають сечу.