Хотів ще до появи на сторінці цього відео написати,але не міг на форум зайти.Я одного разу побував у т.н.харизматів з язиками.Мені було цікаво подивитися бо раніше тільки чув про таке.Підозру викликали спочатку проповіді про добробут.про повні холодильники.Тобто це нагадувало шоу того "пастора" хриплого що "проповідує" десь в прибалтиці,кента ще одного афериста Аделаджі. Молитви про повні холодильники ,мало не рокова музика з частим повторюванням однієї фрази,одним словом транс.Правда не той trance який як стиль мені подобається в музиці
.
Це було дуже і дуже не схоже на те ,що я бачив на зібранні у баптистів на львівщині.ЦЕ МЕНЕ НАСТОРОЖИЛО,і це мабуть м'ягко сказано.Але те що було далі я не міг назвати ніяким іншим словом як тільки "біснування"Почали виходити якісь люди ,швидше за все підготовлені і в шумі в трансі викрикували якусь ахінею.Я не зміг то терпіти ,бо на прославляння Господа це не було подібно абсолютно!!!Як трохи стихло,я пробрався на перед і підійшов до їхнього старшого,стараючись стримуватися попросив пояснити що ті люди говорили.Ну мені тут же почали розказувати ,що це мол мова ангелів і т.д.
Я кажу хлопці ,я не з піонерського табору до вас прийшов і щось трохи знаю.Кажу будь ласка помоліться зі мною зараз тут польською мовою.
Знову пішли відмазки і мене помаленьку почали спроваджувати,мол брате приходьте до нас ще .Я кажу а чого до вас ходити ,коли ви біснуєтесь
,ви візміть в руки Святе письмо і прочитайте для чого був даний той дар мов.Та же чітко написано що кожний хто там був почув слова про Бога своєю мовою.
Тобто якби тут зараз перебував чоловік наприклад з Греції і один із вас який раніше не знав цієї мови ,раптом почав проповідувати Євангеліє,Слово Боже,то це би був дар.
А так вибачте ,кому Ви проповідуєте,чи молитесь???ангелам??.Ви думаєте вони знають менше вас
.Одним словом якщо це прославляння Господа нашого Ісуса на якісь існуючій мові для людини яка цю мову розуміє,
але не мала можливості раніше почути Слово Боже то це від Бога.Якщо ж то шоу з белькотанням то це аферисти і абсолютно неважливо ким вони себе називають,вони однозначно не від Бога.
Відповідь від: 01 Лютого 2013, 17:51:39
Відео ще не дивився ,бо не мав часу.