В суботу проходив парком від загір`я вверх, до виходу з парку. Тиша та спокій....колись змалку теж полюбляв пройтись осіннім парком, любив паркову тишу.(крім ворон, звичайно). Тепер теж так. Йшов близько 13 год. Одинокі рибалки біля озера, алки групуються по двоє на пластикових кріслах концертноі арени... І більше нікого. Піднімаючись догори мені назустріч йшов хлопака років 25-30 в балахоні з каптуром на голові, в шкірянці. Мутними очима оглядав мене зверху донизу, зазирав, що може бути в моєму кульку, який я ніс... Тут в його руці я помітив, з-під рукава стирчить лезо ножа,( мисливський , або непоганий китєць) і він теж помітив, що я помітив в його руці ніж, може і чекав, щоб я побачив ніж? і ухмильнувшись рушив вниз , а я ще кілька раз озирнувшись в недоумінні, що то було
пішов далі собі вверх до виходу.
Сумніваюсь, що зустрівши дівчину чи жінку, яка б йшла сама, цей мордоворот просто так би пропустив, не чіпаючи іі сумки і т.д. або не знаю як би він поступив з дитиною, в руках якоі міг бути дорогий мобільний.... я хотів позвонити в міліцію ( ніколи такого бажання раніше не виникало), щоб вони забрали той ніж і його власника з парку..бо просто так, висунувши ножа з рукава в парку ніхто не прогулюється... тобто, нормальні люди так не ходять.
Отже, дівчата, жінки, діти, будьте обережними в парку, не ходіть самі..Ну й додам ще
не будьте самотніми