знаєте яничар колись були раби і вони працювали за їжу одяг і дах над головою. а тепер ....
А тепер?
ні маємо надію що наші обранці вкрадуть все що можна вкрасти і почнуть думати хоч трошки про державу і про людей!!!
Вже помітно зрушення в цьому напрямку? А якщо ми й самі зможемо озброїтися, то нащо НАТО?
Цитата: яничар від 11 Квітня 2009, 01:49:05
А німця з автоматом, щоб на вулицях порядок був- не треба?
у вас якесь особливе ставлення до німців????
Про німця з автоматом- стара приказка. може нею зараз не користуються.хоч в Союзі і своїх автоматників вистачало, але коли мова заходила про наведення порядку в чомусь, то люди говорили: "треба німця з автоматом"
зарплату достойну, от і все а не жебрацьку!!!
для когось і міліона замало!!! чи ви вважаєте що зараз люди просто з жиру бісяться???
Підвищення зарплати за допомогою друкарського станка знижує реальну зарплату. Ні, не всі люди з жиру бісяться.Навіть якщо і мають його. не влаштовує когось зарплата- шукай іншу роботу чи місце. Людина приходить на якусь зарплату і задоволена, а через якийсь час починає жалітися, що замало. Я мав на увазі що злодію скільки не плати- буде красти, хто не хоче робити- не буде робити, і хто каже "якби більше платили- я би і старався в роботі"- не буде старатися. Недобросовістність не лікується підвищенням зарплати.
в армії ви не служили???!!!!
Служив. 2роки в РА. І думки не було щоб відкупитися чи ховатися. Війна в Афгані ще йшла. Потім Карабах почався. Правда, не був в тих місцях. Генеральські діти тоже служили. І високопосадовців. Але не вирізнялися якось, то і не знаю хто і чий.
в нашій армії будуть працювати професіонали , котрі будуть виконувати свої обовязки, і отримувати за це достойну зарплату,
Захист Батьківщини не може бути справою кількох тисяч людей. Служба в армії дає не тільки навик володіння зброєю. люди, не знають що таке "дисципліна", "субординація". навіть з боку подивишся- дико.
ось вам наша армія а ви кажете ми погані бо задурно не хочемо йти в ту .... ну подобу армії. особисто я для себе розділяю людей котрі були в армії на тих котрих поважаю, котрі прийшли з армії дійсно мужчинами,котрі не зважаючи на систему зуміли не втратити лице, і на тих хто з армії прийшов ідіотом ще більшим ніж був!!!
От-от, це наша армія в якій не хочуть служити
кращі сини України Ви ж себе такими вважаєте? Не можна ж опускатися кращим до виконання
обов`язку. Тільки за гроші.
Поняття "ідіотизм", "шизофрения" медичні, а не математичні. Думаю ви не зможете назвати формулу за якою вираховують ідіот чи не ідіот.
зміни (на позитив чи негатив) повязуються саме з фактом вступу в НАТО
Сам факт оцінюю негативно, а не зміни.
А от цими пропозиціями влаштувати порядок на рідній землі за допомогою каблука іноземного солдата Ти я вно передьоргуєш.
Не пропоную, а питаю: хто буде наводити порядок?
Я от ніяк не можу второпати - ЧОМУ дехто вважає, що зі вступом України до НАТО мають прийти іноземні вояки (німці) і наводити тут порядок
І я про те ж, хоч здається з іншого боку. Зараз у нас армія без профессіоналів, без дисципліни, без зброї.(думка противників армії). Зброю колись держава купить. А хто наведе порядок? Ті що й зараз в армії? чи їх вигнати? зробити як Мойсей- виводити по пустелі, щоб вимерло кілька поколінь невірних, зліпити золотого бичка(гроші), якому будуть служити,бо обовязок перед Батьківщиною безоплатний. Чи передати армію натівцям,щоб встановили порядок і віддали нам "чистенькою"?