Ну ви вже обоє гарно висловилися, тому продовжуйте пліз аргументовано, а не просто "Ні" "Так".
Мені сподобалося, що писав Бандерівець і я зрозумів нарешті чого Др.Макс за Януковича.
Особисто я за відповідь НАТО - так, але пізніше.
Коли пізніше? А тоді коли і більшість населення того захоче і коли Росія вже сама буде мати хоча б якесь там початкове членство у ньому. А таке рано чи пізно буде.
Те, що казав Каддафі чогось дуже дивно збігається з позицією кремля. А насправді у кремля завжди подвійні стандарти.
Наприклад з газом. Коли говориться, а чо ми маємо продавати дешевше для України і продають дешевше Білорусі.
Тоді коли так як і Україна проводять спільні з НАТО навчання і говорять, що йдуть у Європу, але кричать аби ми таке не робили.
Янукович балабол і то що він зараз заявляє всього лиш передвиборні обіцянки. Робити він буде те, що скаже батяня і іже с нім.
Навіть якби ми вибрали Ющенка то ніякого НАТО і в помині не було б впродовж 5 років.
Не кажу вже про Тимошенко.
Яценюк би юлив як хотів, тому про нього навіть не говорю.
Решта навіть уявно нікуди не пройдуть, тому нема про що балакати.
Зараз Медведпут чого так хорохолиться, та бо бачить що або Юля або Яник буде президентом, тому він вже не облажається як попередніх виборів.
Так НАТО не буде ще років 10, але і не буде того, що хоче Путін. То його знов хохли розводять