Ой Юра,болюча тема.Це вже залежить від економії сім"ї
Навожу приклад декількох сімей,з я кими спілкувалася.Перша сім"я : четверо дорослих( жінка і троє мужчин),душова кабіна,пралка( бальшая стірка двічі на тиждень)каналізація-від семи до десяти кубів.Друга сім"я: троє дорослих(дві жінки ,один мужчина),ванна(гарячої води нема),пралка( раз в тиждень),каналізація-4-5 кубів.Третя сім"я:п"ятеро дорослих і підліток(дві жінки,троє мужчин і пацан),ванна,пралка (тричі на тиждень),кналізація-20 кубів.І ще одна сім"я:троє жінок,один чоловік :ванна,в якій люблять ніжитися,пралка( двічі на тиждень),каналізація-від 15 до 20 кубів
. Тут вже якась статистика вимальовується-чим більше бабів в хаті,тим більше кубів
Якщо є діти,то машинка певне не перестає крутити,а тут переважно в сім"ях майже дорослі діти,і машинка пере не раз,а декілька,і залежить в якому режимі.І як казала одна форумчанка
один "похід" до туалету,один злив води, п"ятеро чоловік
і маєш цілих 30 в місяць
А ВТС каже,що воно збиткове.Збитково по дорогах і тротуарах вода ллється.Знаю одну сім"ю,яка проживає в приватному секторі,платять за чотирьох прописаних,живе 6-ро дорослих.А там не наекономишся-то город полити,машину помити з шланга,подвір"я,курам зварити,свиням,і т.д.Думаю,їм лічильника не потрібно