що каже з цього приводу мер?
Тільки кому і навіщо це потрібно - стравити людей між собою?
Я вже пробував пояснити... Вода не по графіку, а цілодобово є явищем
фактично неможливим на
даний час! Тобто, можливим - але лише
дорогою ціною і лише
на певний період, поки гроші є. Люди
адекватні, які приймали участь у виборах, старалися не обіцяти неможливого. А один чоловік - не боявся це робити. Бо йому дуже легко це далося. Він просто
дав вказівку - і вода потекла (і гроші за нею). Різник боявся так , Сушко не наважувався - а Насалику пофіг. Причина? БО КАЛУШ НАСАЛИКУ -
ЧУЖИЙ! Ніхто не буде гробити місто, де йому ще жити.
Зайда - може. Насалик обіцяв перед виборами відновити холодне і гарячк водопостачання
власним коштом. Пам'ятаєте? І що? Ми з вами всі разом і діти наші заплатили за "виконані обіцянки мера". А тепер гроші закінчились - і з нас же зроблять винних. Питаєте, нащо людей стравлювати? Не знаю. Мені це теж в голові не вкладається - ЯК можна так чинити. Так робити може лише
ЧУЖИНЕЦЬ! Ще два тижні назад я писав ЩО залишить після себе наш мер -
http://vikna.if.ua/news.php?start=1&id=4530 Тепер це знову підтверджується. Спитиєте причини? Та схема
проста до тупості! Спочатку обіцяти і обіцяти! Багато і нереально, чим нереальніше - тим швидше повірять! Потім запевняти, що от-от мрії здійсняться. Потім казати - ну вже починають здійснюватись, вже перші ознаки. А потім -
знайти або призначити ворога, через якого мрії і обіцянки луснули, розпалити людський праведний гнів проти злочинців і
очолити рух боротьби з ними! Геніально! Згадайте, хто за 3 роки призначався "ворогом", "диверсантом" і "китайським шпіоном"?! Губернатор Р
оман Ткач і заст.глови облради
Романія Постолянюк, "
стара влада, що залишила нам купу боргів", міфічний
"бізнес-клуб" у міській раді, який щось там лобіював, але ніхто не знає що саме, потім майже всі
заступники міського голови, після невдалої спроби вкрасти 14 Га землі -
вся міська рада, на розгін якої підняли пів-міста, потім персонально
Ігор Очкур, що "про**ав" 4,2 млн.грн. від сплати за землю, потім
телебачення, потім
НАК "Нафтогаз" - вони, певно були дуже здивовані тою наглістю минулої осені, а тепер..... тепер
самі калушани вже винні у чомусь.... Принаймні ті, хто має борги по компослугах. І вже ніхто не питатиме, чому голова не виконав своїх обіцянок, чому
ми платили за його піар зі своїх кишень, чому бездіяльність і безгосподарність мера призвела до краху "ВТС"... Ніхто не питатиме. Бо не буде коли. Бо всі підуть
на розборки з сусідами. А хтось
збоку буде тихо сміятись.... Я це бачив, коли калушани
ледь не повбивались за безкоштовним морозивом у 2006му. Нас тримають
за бидло, і це дуже сумно.
Прошу вибачення за емоції...