Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Доля

<< < (3/9) > >>

doktor-maks:

--- Цитата: yurko від 01 Вересня 2007, 09:35:45 ---Тобто виходить, що ми діємо самостійно, але під постійним і повним контролем...

--- Кінець цитати ---
Бог не втручається в життя людини, поки вона не звернеться до Нього


--- Цитата: yurko від 01 Вересня 2007, 09:35:45 ---А от певні сценарії подій нашого життя нам задаються, чи ні. Бо якщо навіть того нема, тоді не варто взагалі говорити про існування якоїсь там долі.

--- Кінець цитати ---
Долі, у розумінні визначеності наперед, не існує


--- Цитата: yurko від 01 Вересня 2007, 09:35:45 ---Дійсно ми самі по собі і самі все за себе вирішуємо.

--- Кінець цитати ---
Людина згідно Божому задуму має право вибору. Або людина навертається до Господа і підкоряє своє земне життя Йому, отримуючи в нагороду життя вічне в раю, або людина живе під впливом диявола, помилково вважаючи що діє самостійно

yurko:
А що конкретніше відбувається після підкорення свого життя Йому? В плані втручання. Я розумію, що Господь допомагає слідувати життєвим шляхом, але чи направляє він нас на правильну дорогу безпосередньо, чи через своє вчення, яке стає нашим переконанням?

doktor-maks:

--- Цитата: yurko від 02 Вересня 2007, 00:11:32 ---А що конкретніше відбувається після підкорення свого життя Йому?

--- Кінець цитати ---
Народження згори (див. http://forum.kalush.info/index.php?topic=76.msg1541#msg1541)


--- Цитата: yurko від 02 Вересня 2007, 00:11:32 ---А що конкретніше відбувається після підкорення свого життя Йому? В плані втручання.

--- Кінець цитати ---
Симптоми індивідуальні  :)


--- Цитата: yurko від 02 Вересня 2007, 00:11:32 ---Я розумію, що Господь допомагає слідувати життєвим шляхом, але чи направляє він нас на правильну дорогу безпосередньо, чи через своє вчення, яке стає нашим переконанням?

--- Кінець цитати ---
Боже Слово дає кожному християнину особисті відкриття. Свідченням того, що певне місце Писання є відкриттям від Бога саме для тебе і для конкретної життєвої ситуації, являється відповідь на твою молитву про це слово. Бог також говорить до нас вустами віруючих, які нас знають, вустами наших духовних наставників, священнослужителів

doktor-maks:
Хто як ставиться до передрікання долі гадалками?

IxIXIxI:

--- Цитата: doktor-maks від 20 Вересня 2007, 17:49:47 ---Хто як ставиться до передрікання долі гадалками?

--- Кінець цитати ---

Хм... Взагалі, в окремих випадках, можливо, в цьому щось і є (доля правди), та особисто ніколи не користувався їхніми послугами та й, в принципі, не збираюсь... Люблю сюрпризи  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії