Позвонив 103 , приїхав білий бус десь 2005 року випуску , власник цього транспортного засобу і ще дві жінки були одягнені в біле , мене це не дуже здивувало , тому що недавно дивився фешентіві , показували колекцію якогось дизайнера де фігурував білий колір одягу. Подумав - ці люди вдягаються згідно останнього писку моди. Вони запитались куди треба йти. Провів до своєї оселі щоб пригостити чаєм з цукерками і подякувати за подарунок . Поставив чайник питають - "Де пацієнт" ? Я не зрозумів що мається на увазі , кажу -"Пийте чай , дякую за машину лиш мені більше підійшов би якийсь спорткар а не бус , хоч і за це спасибі " Ті переглянулись між собою щось шепнули одне одному , кудись позвонили. В мою кімнату увірвались два бугая теж в білому. Мислю так... пригнали спортивну тачку , виявилось помилився. Примусово вкололи укол , відчуваю засинаю , бачу сон - мчу в крутій тачці на шаленій швидкості по трасі калуш - копанки , мене доганяє Леонід Черновецький ( хоч при чому тут Льоня навіть незнаю ) . Проснувся... якесь таке дивне відчуття , ніби знову їду...але уже без машини