Кожен з нас знає, як виглядають інєкційні наркомани, ті, що коляться. Не секрет, що в Калуші за останні 10 років, їх кількість суттєво зросла. Нема в нашому місті мікрорайонів, в яких не мешкало б 2-3 наркомани. Та й вік їх значно знизився.
Що мене вражає. Колись, щоби по зовнішньому вигляду здалека розпізнати чи людина колеться чи ні, то нарку(скорочено) треба було колотись мінімум 5-10 років і то щоденно. Тепер же, по ході, по виразу обличчя, по манерах і т. д. відразу видно.
Діти ходять підїздами, а на сходах "мажуться" нервові хлопці, щось не так і може дитину налякати, крикнути та й чому діти маютиь це бачити??? Чому вони мають питати про шприци??? Не дай Боже візьме його до рук???!!!!
Я розумію, що ця тема мене "кусає", але й знаю багатьох, кому це не байдуже.
Не важко прослідкувати, як з деяких аптек і дуть "затарені" нарки, і, якщо нема домофону, шмиг у підїзд ширятися. А таряться якраз в більшості випадків Тропікамідом і ще іншим дрантям, яке можна вільно купити без рецепту. Я допитувався у нарка, якого застав у свому підїзді, чим він колеться і т.д. Він мені сказав, що в більшості випадків, цими краплями "доганяються" після Субітексу, або "ески", якась така синтетика, дешевша за героїн, але дорожча за ширкуЩо ж треба для цього? - гроші! А якщо вже нема звідки брати, напр. з дому? КРАСТИ!, геніально, а де? - всюди! Наркоман спочатку потрапляє у сильце, але там спочатку відчуває ілюзію щастя. Потім, коли смак першого кайфу розчиняється в реаліях наркомських буднів, його можна вже рахувати за хворого. Але рідко хто хоче лікуватись, і тоді можна автоматом переводити в ранг потенційного
злочинця. Я вже не буду перераховувати якісь зіпсуті людські якості, заразність різними хворобами, нездатність буди здоровими батьками і купа різного фе.
На що хочу звернути увагу. В Калуші
постійно були , і є точки, "бариги", а особливо ті, хто кришує це дрантя. ДУУЖЕ сумніваюся, що міліція, СБУ не знає усіх цих розкладів. Якщо вже я, грішний розпізнаю здалека цю всю кухню, райони, де можна (напевно) купити наркоту, бачу "стрєлки", чую розмови по телефону, як бігають вищезгадані "герої" як ошаленілі містом, то невже цього всього не бачать Внутренні Органи?????
Посидівши пару годин у деяких дворах, можна мішками налапати нарків. І невже в цих хворих створінь не можна взнати, де вони це г...но купують?(зараз маю на увазі Субітекс, та й ширку), варто нарку , який залежний (в торбі) потримати 2 дні без дози, то він багато чого може розказати.
Розрадьте