Ми подарували малій - свою платіжну картку ( називається Юніор) для дітей від 7 до 15 років...теж активували без неї через смс, щоправда з її номера..
Коли ми дзвонили з її телефону попросили дати юніора, щоб вона підтвердила, що картка в неї ..я не дала бо мав бути сюрприз, сказала, що активуємо за два дні, але смс прийшла протягом дня на її телефон щодо активації і нікого вже не хотіли чути, жодної верифікації...
В банку сфотографували з цією карткою ( ми наплели, що то фотографують усіх членів сімї тих у кого рахунок в цьому банку...що за правилами
мала зробила вигляд що повірила
) підписала документи своїм ім'ям. Потрібно було бачити скільки було гордості ( ще б в зошитах так писала
) Каже це я на щось ВАм даю дозвіл? Ні кажу засвідчуєш лише, що ти член нашої сім'ї..
Аде поки мені видавали картку встигла прочитати рекламу про картки, про школу для дітей власників картки і таке інше і вже задала купу питань
То вже певне не до теми
Просто теж Приват і я впізнала знайому процедуру
Такий продукт банківський з'явився лише у них бо ми раніше взнавали - дитина хотіла відкрити свій рахунок ( начиталась Бодо Шефера "Пес на ім'я Мані або абетка грошей") і контролювати його, але таке не було можливо..зараз молодці зіграли на цьому...
І дитина крім того, що може ходити на усілякі заходи що організовуються банком, реєструється у такій собі соціальній мережі, може ходити на різні тренінги і таке інше...
Крім того, вони навіть дають можливість спробувати себе у якості агента банку і залучати клієнтів за що сплачуватимуть їй гроші
За кожного клієнта кидають їй 16 гривень на картку
Моя як навчиться грамотно писати, певне не забуде про цю можливість
Вона допитлива