Безвідмовний, і не пересихає. Принцип дії друкмашинки. Там ламатися нічому.
Знаю. В мене дома такий стоїть як запасний варіант, але для студентки, якій треба швидко і якісно роздрукувати доповідь, реферат чи курсову такий явно не підійде. Тип паче, що на тому матричному шо в мене не можливо виставити ідеально поля.
основне. щоб не був чіпований, а решту думаю не так суттєво.
А хіба є сучасні моделі не чіповані?
Ну і ще відносно моделі. Бо мабуть Ромашкін стикався з хорощим самсунгом і гіршим (старішим) кеноном, а я навпаки.
Від одного власника Самсунга почув думку, що все таки краще Самсунг не брати.
Відносно того, який тонер буде заправлятися потім. Бо дуже міняється якість друку. Від чіткого, ніби намальованого фарбою тексту до сірого і тьмяного як на струменевому з висохлими чорнилами.
А як знати яким тонером мені заправлять картридж. Скажуть, шо брали нормальний, а насправді засиплять фуфєл. Я ж то того процесу бачити не буду.
Виходячи з усього прочитаного і почутого я таки зупиняюсь на принтері
Canon LBP-3010, хоч і він має недостатки. А саме: чіпований картрідж (
але кажуть, шо той чіп буде після заправки просто матюкатись, а сам принтер і надалі друкуватиме), бувають глюки шо цей принтак може давати сірий фон на аркуш (
кажуть, шо при заправці оригінальним тонером такого не буде, або ше спасає новий драйвер з оф.сайту), малий картрідж (
шоб був великий картрідж то треба викласти кругленьку суму), стартової заправки стає всього на 700 арк., з ін. джерел - на 1000 арк., ще з ін. дж. - аж на 1500 арк. (
є надія, що після запраки хвататиме принаймні не на меншу кількість), у комплекті нема шнура до компа (
позитив у тому, що я це знаю вже на перед і одразу його докуплю).
Відговоріть мене від цієї покупки, якщо я не врахував ще якісь суттєві мінуси.
P.S. Мінімальні ціна, за яку реально можу взяти такий принтер становить
1220 грн.