Вже третій день нема інтернету, позавчора обіцяли що зроблять до вечора, вчора казали що вже 100% буде до вечора, сьогодні певно вже буде 1000%
От я не розумію, гроза, форс мажор (хоча до цього маєте бути готові, оскільки в нас часто грози), але навіщо обіцяти що зробите, якщо зробити не можете, навіщо брехати. В мене як на роботі форс мажор. я залишаюсь до ночі, і роблю. А тут вже 3 день не можуть зробити інтернет
Якщо Ви свідома людина, повинні б були зрозуміти, сукупність обладнання така що замінити його в одну мить просто не можливо!!!!
Відповідь від: 23 Жовтня 2012, 22:31:43
От я не розумію, гроза, форс мажор (хоча до цього маєте бути готові, оскільки в нас часто грози), але навіщо обіцяти що зробите, якщо зробити не можете, навіщо брехати.
Якщо Ви не розумієте, я Вам поясню:
Термін ФОРС МАЖОР передбачений в більшості договорів, це фактор який передбачити неможливо!!! Коли Ви останні раз бачили таку грозу? А коли 1 жовтня? Обіцяли тому, що ніхто неміг передбачити такі наслідки!
Відповідь від: 23 Жовтня 2012, 22:35:59
В мене як на роботі форс мажор. я залишаюсь до ночі, і роблю. А тут вже 3 день не можуть зробити інтернет
Після грози 1 бригада монтажників перебувала у відрядженні в Городенці, друга в Коломийському районні, в 7:30 виїхали на ліквідацію пошкоджень в Калуш! Офіс працював з 8-00 до 01-00 а монтажні бригади ще довше! Обладнання було доставленно з Львова та Франківська!
Відповідь від: 23 Жовтня 2012, 22:40:37
Вчора щось робили, робили, так і не зробили... Через них футболи не подивився
Була б можливість, давно б перейшов до іншого провайдера
Якщо Ви наш клієнт ми готові оплатити Вам вартість підключення до іншого провайдера, якщо Ви не являєтесь нашим клієнтом-хочу запевнити, в той час ніхто не відпочивав і обладнання замінювали в максимально короткий термін.