Вони краще знають що вони можуть робити у себе в Англії
Як на мене це хибне твердження. Ці вони - це гірша частина суспільства. Притомна людина не піде відстрілювати заради забави, де б вона не жила - в Україні, Англії, Шотландії чи ще десь. Я не думаю, що вони краще знають, вони це тупо роблять (бо нічим необмежені), керуючись своїми низькими інстинктами заради самовдоволення.
Взагалі такі дії є інтернаціональним збоченням, я би не прив'язував це саме до Англії чи до англійців. І коли писав про тельбухи я не апелював до Англії, а говорив загалом про всю Європу.
По-друге чому так як вони жителі Англії то вони обов'язково - краще знають? Чи знають жителі України як краще для України? Результат президентських виборів ще раз доказує, що жителі своєї країни не знають що варто робити і як буде краще. Вони дивляться комедії, ржуть і голосують по приколу. Хіба в Англії не так, там вищий рівень свідомості в головах? Це люди, які залишили королівську сім'ю для історичного пафосу і платять для їх утримання податки (раціоналізм аж пре). А їх сусіди шотландці в більшості вирішили не відновлювати незалежну Шотландію і залишитись в складі старої монархії, розуміючи, що Лондон готується до Брекзиту. Яка логіка! І те саме по білках - від малого до великого.
без всяких сумнівів жителі Англії знають що є краще для Англії і для життя в Англії . Аналогічно жителі України знають краще ( як мінімум краще ніж англійці ) що є кращим для України і для життя в Україні . Проблеми починаються тоді , коли жителі України хочуть жити як в Англії . В даному випадку жителям України доведеться прийняти ЯК АКСІОМУ те , що для даного питання жителі Англії є кращими порадниками для жителів України .
-------------------------------------
Відносно СІРИХ БІЛОК : в Англії були руді білки . Якимось чином ( треба погуглити щоб вияснити ) сірі білки потрапили з Америки на острови і почали знищувати популяцію рудих білок . Тепер питання до тебе : чи є жителі Англії правими в тому , що хочуть захистити популяцію рудих білок ( які є так би мовити корінним видом і який може пропасти ) .
--------------------------
Відносно каралєви і жителів ( а точніше ПІДДАНИХ КОРОЛЄВИ ) Англії . Кожного року в пресу попадають дані скільки каралєвська сімя ( там ціле море різних подпрінцєйсів і тд ) витрачає грошей . І періодично проводяться опитування : чи згідні англічани тратити на витребеньки каралєвської сімї купу млн фунтів щороку . І як це не дивно , але до цього часу переважна більшість населення вважає каралєвську сімю варту того , щоб вони тринькали народні гроші . НЕ МЕНІ ЇХ СУДИТИ ( точно так же англікі не будуть судити українців , які виберуть собі пєцю чи вовчика чи якогось дважді нєсудімого зека ) .
----------------------------
Відносно Шотландії . Шотландія має повне право відокремитись . Пару років тому вони провели референдум і як це не дивно , але виграли прихильники "навєкіразом" . Я так думаю , що вони просто порахували прибутки і збитки і вирішили почекати .
------------------
Відносно брексіту - ну так уже 100500 раз писали , що прихильники брексіту брехали з самого початку ( задля своєї перемоги ) і крім того різне хйло з запарєбріка ще добавило свого ватного лайна в дискусії . Ну і для загалу - ось можна почитати
https://politua.org/novosti/83255-v-velikobritanii-razoblachili-set-kremlevskih-agentov-vliyaniya-presledovavshih-vragov-putina/http://ukrrudprom.com/digest/Korona_v_setyah_Kogda_v_Britanii_nachnut_bolshuyu_chistku_agento.html