недавно бачив передачу москальську в якій дуже вже агітували не купляти гмо продукти. дуже і дуже там і наукові експерименти робили де у людини за тиждень всі життєві показники погіршувались і ще всяку лапшу вішали, ну одним словом явно щось не те.
так у мене версія зародилась - генну модифікацію роблять ж не просто так а роблять з певною метою, в першу чергу мабуть економічної. з іншого боку генну модифікацію роблять в цивілізованих країнах, де є кваліфіковані кадри та технології. от і бояться олігархи лаптевої росії і україни що смачніші, якісніші і дешевші продукти з закордону залишать їх без доходів, тому і розгортають цю антигмо пропаганду.
ні в них ні в нас жеш ніхто не буде щось робити для людей, якщо щось робиться то з корисним умислом для себе. чисто ради здоров"я "овець" якими вони нас вважують вони б не суєтились, і програми не замовляли )
пам"ятаю як бачив одну програму по ут-1 науково-популярну в якій розповідали про досягнення наших вчених. (інституту хімії поверхні). так от потім взнав що програму то робили на замовлення директора цього інститут, він і оплачував її створення
не наполягаю що за вищенаписаним текстом є щось більше ніж моя фантазія - просто ділюся припущенням
Відповідь від: 29 Червня 2010, 18:56:20
вдумайтесь - навколо 1000 більш шкідливих речей, наприклад сидячий спосіб життя, чи шумове забруднення в мегаполісах, чи смоги, та чомусь про це тільки скромненько згадують і ніхто не каже що це таємна зброя американських імперіалістів (як говорили про гмо в тій передечі).
ну як тут не запідозрити брехню?)