26 Хоч важко застати мера на форумі, та все ж є надія , що відповідь я рано . чи пізно буду мати, а це вже великий позитив і як в зрівнянні з іншими регіонами, містами та районами, так і з недалеким минулим в нашому місті, коли мер був взагалі особа недосяжна для простого смертного, за що спасибі і шановній Tandylight і меру, звичайно.
І ось , до речі, про спасибі. Хоч я і не відношуся до фанів Ігоря Степановича, але за кроки, що зроблені в медицині я теж йому вдячний. Недавно довелось зіткнутися з цією сферою особисто і треба сказати, що вражень залишилося багато. Були й неприємні. Не маю претензій до мера, бо як кажуть, застав дурня богу молитися , то він лоба розіб'є, але питання потребує, щоб потурбувати мера. При під'їзді до лікарні в Підгірках встановили "кордон"( чи не на ті гроші, що мали б використовуватися для кращого медичного забезпечення). Робота ця зроблена показово не один, а як на справжньому кордоні, відразу два шлагбауми. Першим доктором для кожного хворого є сторож, бо він має вирішити, чи є в транспорті хворий, щоб пропустити машину до приймального покою , чи немає. Якщо ж сторож вирішує , що немає, то хоч вмирай, а тих сто метрів до гори мусиш подолати пішки, стрибаючи на одній нозі, або по пластунськи, бо вмреш під лікарнею. Мені. особисто, довелось тримати машину на дорозі цілу ніч з 30 на 31 березня, бо сторож вирішив, що моя донька не настільки хвора, аби мені потрібно було з нею переночувати в лікарні. Хоча , що він вирішив, я достеменно не зрозумів, бо його діагноз супроводжувався цілою вареницею матюків, а я в них не так аж дуже "шарю". Чи потрібно таке безглуздя , для здоров'я городян? Певне ні одна людина з міста не їде в лікарню, щоб поставити там машину на безплатну стоянку? Чи елементарний порядок, безкоштовні ліки мусять супроводжуватись приниженням людської гідності і гидота, якої би так хотіли ми позбутися , все таки мусить в чомусь виливатись? Чи Україна вже настільки приречена, що найменший поступ до кращого має супроводжуватись знущанням? Просьба до вас пане мер, може якось більш ефективно та цивілізовано можна вирішити питання порядку на лікарняній території? Бо якщо вже в нашому місті піднімаються питання , щодо гуманного відношення до собак, то чи не варто спочатку, або й разом з тим навчитись гуманізму в поводженні з людьми?