Пане Насалик, мене майже ображає, що Ви зовсім не цінуєте мою душевну доброту до Вас.
Більше того, ігноруванням моїх питань, як ЯЯ розумію, наполягаєте на своєму твердженні, що начебто вони написані у хамському тоні. В такому разі поясніть, яке таке хамство чи то хамський тон Ви вбачаєте в моєму запитанні про дії пацієнтів у випадку не одержання медичної допомоги у стінах ЦРЛ, або нарешті надайте відповідь на це питання:
9 ЩО РОБИТИ ПАЦІЕНТУ В СИТУАЦІЇ, КОЛИ ВІН НЕ ОДЕРЖУЄ НЕОБХІДНОЇ ЛІКАРСЬКОЇ ДОПОМОГИ В ЦРЛ??? І, ЗА УМОВ КОЛИ ПАЦІЕНТ ОПЛАЧУВАВ ПОСЛУГИ ЛІКАРІВ, ЯК ЙОМУ ДОВЕСТИ ЦЕЙ ФАКТ??? !!! Щодо моєї душевної доброти, то, як мовиться, все пізнається у порівнянні. Тому, дам змогу порівняти: у своєму запитанні про участь міської влади у допомозі онкохворим дітям, ЯЯ навела позитивний приклад, де проблему можна вважати успішно вирішеною. В той час як могла навести інший приклад, коли заява матері хворої дитини провалялася на столах апарату міської ради … скільки? Бо ЯЯ з Аллою говорила, коли з моменту подачі нею заяви пройшло вже понад два місяці, із змісту якої було зрозуміло, що дана родина фінансово виснажена (адже їх дитина важко хворіє не перший рік) і їм бракувало грошей щоб завершити призначене київськими лікарями обстеження. Без чого вони навіть у благодійні фонди не мали змоги звернутися за допомогою, бо ж державні програми не фінансуються (то до Вашого відома). Наразі ж, навіть попри усі зусилля Вашої дружини, котрі вона приклала задля спасіння тієї дитини, шанси на її порятунок мізерні. Бо через зволікання в неї утворилися чисельні метастази.
Тому моє Вам побажання – навчіться цінувати тон, в якому написані мої питання і звісно надавати на них відповіді.
Щодо Вашої удаваної поваги до мене, то Ви її вже сповна продемонстрували – не визнавши тут, що скористалися саме моєю ідеєю, а перевівши бесіду у площину її «не оригінальності».
Відповідь від: 26 Грудня 2011, 07:06:30
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:43:37
пам"ятається мені "КОНКУРС" на посаду керуючого КМТ, при тому, що на той час, до речі як і до нині, пана Мороза НЕ було звільнено з тієї посади - то що вже казати про пані Бабій???
Посаду керуючого КМТ затверджує Міська рада. Міський голова пропонує лише своїх заступників і якраз ця процедура відбувається поза конкурсом - читайте Закон про місцеве самоврядування.
!!! Керуючого КМТ міська рада як затверджує так і
звільняє (читайте Закон про місцеве самоврядування
), тому й пригадалися події довкола цієї посади, коли пан Мороз НЕ був звільненим рішенням МР, а зміщений з цієї посади, на котру в якості в.о. було Вами призначено пані Попадюк після Вами же проведеного "конкурсу".
!!! До речі, на цьому форумі у відповідній темі саме ЯЯ перша заявила про те, що конфлікт довкола призначення директора КМТ тодішня МР лише використовувала у власній боротьбі з Вами. Обґрунтовуючи таке, саме фактом відсутності інтересу МР до призначення пані Попадюк в той момент, коли депутатами не було прийняте рішення про звільнення пана Мороза.
!!! Тож що вже казати про діяльність та методи пані Бабій, коли Ви ще на початку першого терміну продемонстрували все на що здатні у своїй кадровій політиці.
!!! Щодо Ваших заступників, то не лише до їх кількісного складу, а й до ЯКОСТІ їх роботи виникає забагато запитань (це ЯЯ ще дуже делікатно висловилася).
10 Та актуальним тут є питання до Вас щодо пана Турчина – наразі він є виконуючим обов’язки чи вже призначеним міською радою Вашим заступником???
Відповідь від: 26 Грудня 2011, 07:12:16
11Пане мер, поясніть, будь ласка, користь продажу землі Карпатнафтохіму для міської громади натомість подальшої їх оренди тих гектарів за підвищеними з січня 2012 року розцінками???
!!! Очікую відповідь у конкретних цифрах, тому ладна на неї чекати тиждень. Відповідь від: 26 Грудня 2011, 07:15:57
12 І особисте питання.
Ігорю Степановичу, чи дозволите Ви використати мені Ваші дані, як приклад синастричної взаємодії (це розділ в астрології, що досліджує взаємовідносини між людьми) у власних статтях на цю тему???
!!! Поясню, ЯЯ вже давно Вас прозвала "ходячим підручником по синастрії" через чітко виражені аспекти між Вашим та наталами (астрологічними картами народження) Ваших підлеглих, які ЯЯ й хочу навести як приклад. Ваш натал ЯЯ розробила було ще в 2008 році, саме тому відмовлялася обговорювати Вас як особистість і навіть відмовлялася від написання статей про Вас як особистість – бо як після розгляду Вашого наталу таке було б дуже некоректним з мого боку. Тому й прошу дозволу на описання Вас та Вашого оточення у якості прикладу
виключно по діловій взаємодії з точки зору синастричної астрології. А…, і єдине кого ЯЯ не стану застосовувати в тому прикладі, то є данні пана Матвійчука, через надто суттєві розбіжності … задля з’ясування котрих ЯЯ навіть ладна Ігоря Володимировича "споїти кавою".