то як розуміти - мої питання знов ігноруються???
При усій повазі, пані ЯЯ, Вас задовільняє лише та відповідь яку Ви вже написали але я не згоден, тому вдруге на одне і теж не бачу сенсу відповідати…І в подальшому залишаю за собою моральне право на запитання в безпідставно хамському тоні не відповідати.
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:08:57
В мене питання про водопостачання.Я регулярно оплачую всі комунальні з своєї мізерної зарплати,але все одно води майже кожен день нема.Чув інформацію що з 20 грудня воду взагалі для всього міста можуть відключити.Питання таке,хто винен що у Водотеплосервіса мільйонні борги?,якщо це споживачі,чому їм не відключають воду і не стягують борги?,якщо це керівництво розкрадає кошти ,чому ніхто не відповідає?.Що буде дальше ?які кроки Ви збираєтесь робити щоби ситуацію виправити?.Ви ж напевно погодитесь,що вода це надто важливо і це питання ні в яке порівняння не йде з пам'ятниками і ілюмінацією.
Мільйонних боргів немає. З цього приводу є розлогі коментарі в найсвіжіших номерах місцевих газетах: «Вікна» - «Місто на новорічні свята ризикує залишитися без води і тепла» та «Дзвони Підгір’я» - «З 20 грудня можуть відключити воду», «Або підвищувати тарифи, або дотувати з бюджету».
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:10:22
О, Водотеплосервіс, то питання наболіле. Це ж вони відповідають за оплення, температуру батарей...?! Бо то вже доведена роками тенденція, що батареї під вечір "скручують", а інколи так, що вони майже холодні Ніякі диспетчери на це не реагують Вони в кращому випадку кажуть " ми запишемо " І так записують, схоже, що ..... Диспетчери, здається, взагалі мають за правило знімати трубку, бо як тільки раптово не стає води - там зайнято скільки б не дзвонив. А відповідати на дзвінки і РОБИТИ таки відповідний запис, то їхня робота. Жах! Я з цим стикаюсь постійно, і, на жаль, не тільки я....
Ксеню, з приводу Вашого зауваження мав розмову з директором КП «Водотеплосервіс» Ігорем Яковиною, і передаю від нього запрошення завітати на це підприємство. Він пообіцяв особисто Вам показати і розказати як саме працюють служби. А стосовно батарей, то це не зовсім відповідає дійсності. Котельні працюють згідно з температурним режимом. І якщо на вулиці температура підіймається, температура в батареях, відповідно, знижується.
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:11:23
5
Цитата: Міський голова від 12 Грудня 2011, 21:20:49
Цитата: romashkin від 08 Грудня 2011, 07:49:23
Це не питання, а швидше звернення. Може реакція мера допоможе. На Б.Хмельницького,1, в підвалі, уже не один тиждень тече вода( я так розумію з труб опалення) комунальники ніяк не реагують. Підвал кишить комарами і іншою нечистю. Будинок старий і постйна вода в підвалі може привести до передчасного руйнування.
На даний час порив ліквідовано.
На жаль не ліквідовано, або він знову відновився. між 4-м і 5-м під'їздами в підвалі тече,як і раніше.
Так, він знову відновився. Сподіваюсь, що цього разу працівники ЖЕО старанніше попрацюють.
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:17:26
Ігор Степанович вплиньте якось на продавців петард дітям.Постійно спостерігаю як на площі коло "Прометею"школярі молодших класів влаштовують канонаду.Люди з ними сваряться.Але то не вихід,доки їм будуть продавати ,вони будуть купляти.
Продаж петард заборонений законом. На жаль деякі наші підприємці на це не звертають увагу. А в міської влади немає достатньо повноважень вплинути на приватний бізнес. Все, що ми можемо – то за поданням правоохоронних органів розглянути складені ними протоколи на недобросовісних продавців на засіданні адмінкомісії і накласти штраф в розмірі від 500 до 1700 грн. А за повторне порушення можна направити звернення в податкову з клопотанням про позбавлення ліцензії такого підприємця. Таких справ за минулий рік у нас було 11.
Але я розумію, що з настанням новорічно-різдвяних свят спокуса власне такого заробітку буде збільшуватись. Тому я обов’язково звернуся до правоохоронних органів активізувати роботу в цьому напрямку. Зі свого боку ми підключимо міську варту, служби, які працюють з дітьми і молоддю.
Відповідь від: 19 Грудня 2011, 21:18:22
7
Цитата: DVania від 13 Грудня 2011, 13:53:49
В мене питання про водопостачання.Я регулярно оплачую всі комунальні з своєї мізерної зарплати,але все одно води майже кожен день нема.Чув інформацію що з 20 грудня воду взагалі для всього міста можуть відключити.Питання таке,хто винен що у Водотеплосервіса мільйонні борги?,якщо це споживачі,чому їм не відключають воду і не стягують борги?,якщо це керівництво розкрадає кошти ,чому ніхто не відповідає?.Що буде дальше ?які кроки Ви збираєтесь робити щоби ситуацію виправити?.Ви ж напевно погодитесь,що вода це надто важливо і це питання ні в яке порівняння не йде з пам'ятниками і ілюмінацією.
В принципі на своє питання деяку інформацію я вже знайшов http://kalush.info/page/z-20-grudnja-mozhut-vidkljuchiti-vodu ,але все ж хочу почути від Ігоря Степановича чи не залишимось ми на свята без води?і друге, як зробити так щоби ті хто регулярно оплачують послуги не страждали через тих хто цього не робить?
Ми вживаємо багато різноманітних і дієвих заходів – різноманітні попередження, блокування каналізації (49 квартир уже мають таку незручність). Як найбільш суворий захід - судовий позов. На сьогоднішній день на виконанні знаходиться 3186 судових рішень за позовами «Водотеплосервіс» на 5 млн. 870 тис.грн.
Але на жаль боржники все рівно залишаються. В деяких є об’єктивні причини їхньої заборгованості (зокрема, вимушені витрати на лікування - в цьому випадку «Водотеплосервіс» іде назустріч громадянам і намагається реструктуризувати борг), а багатьох я просто не розумію, на що вони розраховують і на що чекають.